Kennismaken met Leraar Basisonderwijs (Pabo) Flexibele Deeltijd

Maak kennis met Leraar Basisonderwijs (Pabo) - Flexibele Deeltijd

Via deze pagina maken we je wegwijs in onze Pabo deeltijd opleiding.
We hebben enkele praktische zaken voor je op een rij gezet. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is.

Algemeen contact met de opleiding

fontyspro-educatie@fontys.nl

Kom kennismaken

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

De volgende voorlichtingen zijn van 22 t/m 24 november. Wil je bericht krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je studeert samen met anderen een dag(deel) bij de opleiding. Je krijgt een goed beeld van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Proefstudeermomenten kunnen zowel online als offline georganiseerd worden. Controleer bij het aanmelden dus goed of jouw proefstudeermoment online plaatsvindt, of bij de opleidingen op locatie.

Dat kan! Geef je op via onderstaande link en je krijgt bericht wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om mee te draaien met een groep studenten van Leraar Basisonderwijs deeltijd in Venlo.

Wat kan ik verwachten van de opleiding?

In onderstaande video vertellen we je meer over de inhoud van de opleiding Leraar Basisonderwijs in deeltijd. Een gedeelte hiervan komt mogelijk ook aan bod tijdens de online voorlichting. De Powerpoint die gebruikt wordt in de video en tijdens de online voorlichtingen vind je tevens hieronder. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag tijdens onze online voorlichting, dus schrijf je direct in!

Interessante download

flexibel studeren - deeltijd

Verhalen over de opleiding

Stel je vraag aan een student