Leraar basisonderwijs (de Nieuwste Pabo, deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Sittard
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
36 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Education
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

In het kort

Direct bij de start van je studie sta je al voor de klas. We vinden het namelijk belangrijk dat je zelf het onderwijs ontdekt. In theorie, maar zeker ook in de praktijk.

In het begin van je opleiding wordt een stevige basis gelegd. Daarna ga je je verdiepen in een leeftijdsgroep en specifieke vakinhouden. In de laatste periode van je tweede leerjaar sta je als leraar in opleiding (LIO) helemaal zelfstandig voor de klas.

Instromen is op ieder moment mogelijk.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens je opleiding aan de Nieuwste Pabo word je opgeleid door bekwame docenten van dNP en leerkrachten van de basisscholen. Zo borgen we samen dat je over de benodigde kennis beschikt, deze toepasbaar is en dat deze wordt verdiept. Op dNP is leren op de werkplek daarom meer dan 'stage lopen' en leren op het instituut meer dan droge theorie.

De Nieuwste Pabo heeft intensief contact met 60 erkende werkplekken op scholen in heel Limburg.

Studeren aan de Nieuwste Pabo betekent ook praktijkonderzoek doen waarmee je jezelf en het onderwijs ontdekt en echt verder ontwikkelt.

Direct aanmelden

Wat verwachten wij van jou?

Ben je nieuwsgierig? Heb je een open blik en beschik je over een flinke portie ambitie en lef? En kun je niet wachten om voor de klas te staan? Dan is de Nieuwste Pabo de opleiding voor jou! Op de Nieuwste Pabo en op de basisschool word je meteen aangesproken als beginnend professional. Niks vrijblijvends dus. We verwachten dat je er vanaf het begin vol in vliegt.

Contact opnemen