Logistics Management - Customs & Trade Compliance (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Venlo
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science

  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

In het kort

Binnen internationale supply chains wordt het hebben van kennis over douaneprocedures en het managen van financiële en compliance risico’s in de supply chain steeds belangrijker. Met deze kennis kunnen organisatie en processen worden ingericht om compliance te borgen en om logistieke en financiële performance te optimaliseren.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding?

In steeds complexer wordende internationale supply chains wordt het managen van douaneprocessen steeds belangrijker: Nieuwe wetgeving en de noodzaak om veiligheid van ketens en infrastructuur zeker te stellen, maken het nemen van de juiste maatregelen om verstoringen van internationale logistieke ketens te voorkomen een vereiste. Bedrijven die deze processen goed geregeld hebben, kunnen sneller en voorspelbaarder leveren en daarmee een concurrentievoordeel krijgen.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor mensen die zich willen ontwikkelen tot een op hbo-bachelorniveau geschoolde professional op het gebied van logistiek management, douane en trade compliance en die na hun studie een functie als specialist of leidinggevende in dit gebied ambiëren.

De opleiding is gericht op mensen die in een functie werken die al raakt aan het vakgebied, bijvoorbeeld in logistiek, douane, IT of finance, een goed inzicht willen ontwikkelen hoe customs en trade compliance in bedrijfsprocessen aangrijpt en een geïntegreerde benadering willen ontwikkelen voor bedrijven om compliance en bedrijfsperfomance te borgen en verbeteren.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 11 maart

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Contact met de opleiding

08850 75477
venlo@fontys.nl
31618419353