
Kennismaken met Logopedie (deeltijd)
Maak zelf kennis met de deeltijdopleiding Logopedie, bachelor voor professionals!
Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen mailen, maar bellen mag natuurlijk ook.
Of meld je aan voor een online voorlichting: een prima manier om kennis te maken met de opleiding én vragen te stellen aan een docent van de opleiding. Kies hieronder een datum voor meer info of meld je meteen aan! Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is.
Algemeen contact met de opleiding
Kom kennismaken
Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens de open avond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.
De eerstvolgende open avond is op 22 maart 2023, op de campus. Laat wat gegevens achter en we informeren je zodra je je kunt aanmelden voor de open avond.
Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Over logopedie
Veel mensen denken bij logopedie aan stotteren en slissen, maar wist je dat logopedisten veel meer stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie behandelen? Kijk voor meer informatie ook eens op www.logopedie.nl.
Ik voel me verrijkt als persoon en in mijn werk door de brede kennis die ik heb opgedaan bij opleiding Logopedie. Door na 20 jaar opnieuw een HBO diploma te halen ben ik volledig ‘ge-update’ qua kennis en vaardigheden.Mariska van Rooij, logopedist Vroegbehandeling Zuid-Oost Brabant
Lees het interview >>

Máák die stap, verder in beweging
Nagenoeg dezelfde levens en toch verschillend. Tot je elkaar tegenkomt in de praktijk. Bekijk zelf welke impact je als specialist hebt op de levens van anderen!Logopedie en ...
slikproblemen bij ouderen
Door de vergrijzing neemt het aantal Nederlanders met een chronische ziekte toe. Ook het communiceren kan dan steeds lastiger worden. Het spreken of begrijpen van taal vermindert langzaam als spieren of hersenen minder goed functioneren.
stotteren
In Nederland hakkelt of stottert 1 op de 6 kinderen. Sven (11 jaar) stottert al vanaf dat hij kon praten. Bij de logopedist leert Sven via een spel om opener te zijn over zijn stotterprobleem.
belang van taaltest
Marja Borgers legt uit wat het belang van taaltesten is voor de kwaliteit van de logopedische behandeling.

