• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Deze Master of Science opleiding is een unieke opleiding van slechts 1 jaar. De opleiding heeft een sterk internationaal karakter, doordat deze plaats vindt in 2 verschillende landen met studenten van diverse nationaliteiten. Wil je samen met leveranciers werken aan optimalisatie van processen binnen de gehele Supply Chain? Wil je mensen aansturen om gezamenlijk te zorgen voor tevreden klanten? Wil je bedrijven helpen om hun logistieke processen gereed te maken voor de toekomst? Wil je wereldwijde goederenstromen efficiƫnter en duurzamer inrichten. Het kan allemaal!

Wat kun je van ons verwachten

Deze MSc is een interessante en intensieve studie. Bij veel Master studies worden vakken als academische vaardigheden in een eerste jaar of pre-master aangeboden. In deze studie zijn de academische vaardigheden verweven door het hele jaar, wat ervoor zorgt dat de theoretische vakken direct kunnen worden toegepast in de meer praktische en vakgerichte onderdelen. De lessen worden verzorgd door betrokken en zeer gekwalificeerde docenten, die gevarieerde lessen, opdrachten, workshops en excursies verzorgen. Toetsing bestaat uit individuele opdrachten, groepsopdrachten en enkele toetsen.

Wat verwachten we van jou

Je bent gemotiveerd om een stap verder maken dan alleen je Bachelor en hebt zin om nog een jaar in jezelf te investeren. Je hebt sterke interesse in de wereld van logistiek, inkoop en de hele Supply Chain. Je ambieert een internationale baan op managementniveau. Je hebt zin om een internationaal avontuur aan te gaan met een enthousiaste groep studenten. Een jaar waar onze alumni met veel genoegen op terugkijken. Met een gerelateerde bachelor opleiding kun je direct bij deze MSc aan de slag.

Open dag - 16 november