Sprint naar content
Profiel

Kennismaken met Master Healthy Ageing Professional (voltijd)

Welkom!

Deze website geeft je de mogelijkheid om je online te oriënteren op de master Healthy Ageing. Deze pagina is gericht op de voltijd variant, er is ook een deeltijd variant van de master Healthy Ageing Professional.

Meerdere keren per jaar organiseren we een fysieke of een online voorlichting voor zowel de voltijd als de deeltijd master Healthy Ageing Professional. Tijdens deze voorlichtingen geven we een presentatie over de opleiding, kun je je vragen stellen of even sparren met de docent.

Op woensdag 19 april verwelkomen we jullie graag tijdens de "online" voorlichting om 19u00.

Aanmelden kan via de button rechts op deze pagina.

Wil je graag persoonlijk advies of wil je even sparren over je (studie)keuze? We helpen je graag! Je kunt dagelijks (ma t/m vrij) je vragen stellen aan Corinne door te bellen, te mailen of te appen.

Wat je ook kiest: laat het ons weten als er iets nog niet duidelijk is!

Agenda

Master Healthy Ageing online informatie avond 19 april VT | Online
19 apr 2023 19:00 - 20:00 uur

Heb jij interesse in de master Healthy Ageing maar heb je nog vragen of wil je graag even sparren met een docent of een student? Kom dan naar deze online voorlichting. We beginnen met een korte interactieve presentatie door docent Kenny Janssen en aansluitend is er ruim voldoende tijd om al je vragen te stellen aan de docent maar ook aan een student. Vragen als wat kun je verwachten van deze master, wat kan ik straks met een diploma op zak of is het goed te combineren met werk en gezin? Dit alles zodat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van deze master. Heb je interesse? Schrijf je in en dan zien we je graag op woensdag 19 april aanstaande. Deze online voorlichting is geschikt voor zowel de deeltijd als de voltijd studie.

Programma / online via Microsoft Teams

  • 19.00 tot uiterlijk 20.00 uur