Kennismaken met de Master Kunsteducatie

Maak zelf kennis met de Master Kunsteducatie!

Ons team, bestaande uit de studieleider en studenten, zit klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurlijk ook. Bekijk de studentportretten op YouTube om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Online voorlichtingen van 7 t/m 10 juni 2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we nu helaas geen open avond organiseren óp de Fontys locaties. Gelukkig kun je tijdens een online voorlichting ook goed de sfeer proeven van een opleiding, presentaties bijwonen en vragen stellen aan docenten en studenten.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met Jan Staes, studieleider

Elke werkdag (behalve woe) tussen 09.00 en 18.00 uur

mail whatsapp

Algemeen contact met de opleiding