Toelating

Ben je professional in de kunsteducatie en zoek je inhoudelijke verdieping en verbreding, dan is de Fontys Master Kunsteducatie iets voor jou. Het programma is specifiek afgestemd op bijvoorbeeld docenten, consulenten, educatief medewerkers en projectleiders in het werkveld.

Toelatingseisen

Deze opleiding richt zich tot bachelors in een kunst- of cultuurvak en mensen die werkzaam zijn of aantoonbare interesse of ervaring hebben in de culturele of educatieve sector (docenten, consulenten, CMV’ers, educatief medewerkers of projectleiders). Als je open, nieuwsgierig, onderzoekend, zakelijk en communicatief vaardig bent en vraagstukken gefundeerd wil onderzoeken en vertalen in adviezen, tegenstellingen wil overbruggen en ‘kunsteducatieve projecten’ wil initiëren, ontwikkelen en uitvoeren, ben je de geschikte kandidaat voor deze opleiding.

Zo verloopt het assessment

Wanneer je je bij Studielink hebt aangemeld en een foto hebt geüpload, nodigen we je uit voor het toelatingsassessment. Dit assessment peilt naar je ervaring in kunsteducatie, schriftelijke vaardigheden en artistiek en reflectief vermogen. Je bereidt dit schriftelijk voor en in een gesprek nemen we deze voorbereiding met je door. Meer specifieke informatie over het assessment ontvang je vooraf per e-mail. Heb je toch al vragen neem dan contact met ons op.

Op basis van je assessment adviseren we de examencommissie over je toelating. We geven je altijd een toelichting op ons besluit.

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys