Kennismaken met de Master Kunsteducatie

Maak zelf kennis met de Master Kunsteducatie!

Ons team, bestaande uit de studieleider en studenten, zit klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurlijk ook. Bekijk de studentportretten op YouTube om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Betreft het een opleiding met startmoment in februari?

Ben je geinteresseerd in een Fontys Pro opleiding met startmoment in februari en wil je dan starten met je studie? Op 26 januari kun je deelnemen aan de voorlichtingsavond van de opleiding naar jouw keuze met februari instroom. Kijk in het overzicht voor deelnemende opleidingen. Niet alle opleidingen hebben een startmoment in februari.

Online voorlichting Master Kunsteducatie
26 jan 2022 20:00 - 20:45 uur

Deze voorlichting vindt plaats in Zoom.

In de deelnamemail staat MS teams genoemd, maar die tekst is Fontys generiek, dat kunnen we helaas niet veranderen.

Open dag Master Kunsteducatie | Tilburg
05 feb 2022 13:00 - 14:30 uur
nog 60 plekken

Welkom bij de Open Dag van Master Kunsteducatie.

Veel informatieverstrekking kan online, maar het beleven van de sfeer van de opleiding,
het slenteren door ons mooie pand en het echte ontmoeten van studenten en docenten, kan alleen fysiek.
We heten je dan ook van harte welkom bij dit tijdslot van deze open dag.

Als je vooraf vragen hebt, dan kun je die al mailen naar FHKmke@fontys.nl

P.S. We vragen je om 5 minuten voor aanvang van het tijdslot aanwezig te zijn.

Open dag Master Kunsteducatie | Tilburg
05 feb 2022 14:30 - 16:00 uur
nog 60 plekken

Welkom bij de Open Dag van Master Kunsteducatie.

We heten je dan ook van harte welkom bij dit tijdslot van deze open dag.

Als je vooraf vragen hebt, dan kun je die al mailen naar FHKmke@fontys.nl

P.S. We vragen je om 5 minuten voor aanvang van het tijdslot aanwezig te zijn.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
Fontys Pro opleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met Jan Staes, studieleider

Elke werkdag (behalve woe) tussen 09.00 en 18.00 uur

mail whatsapp

Algemeen contact met de opleiding