Sprint naar content

Kennismaken met de Master Kunsteducatie

Maak zelf kennis met de Master Kunsteducatie!

Ons team, bestaande uit de studieleider en studenten, zit klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurlijk ook. Bekijk de studentportretten op YouTube om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens de open avond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

De eerstvolgende open avond is op 22 maart 2023, op de campus. Laat wat gegevens achter en we informeren je zodra je je kunt aanmelden voor de open avond.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Meedoen aan een proefcollege geeft je een goed beeld van de inhoud en het niveau van de opleiding. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Contact met Jan Staes, studieleider

Elke werkdag (behalve woe) tussen 09.00 en 18.00 uur

mail whatsapp

Algemeen contact met de opleiding