Kennismaken met de Master Leren en Innoveren

Maak zelf kennis met de Master Leren en innoveren!

Ons team docenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze.
Bekijk de voorlichtingsfilmpjes en het webinar om een beter beeld te krijgen van de opleiding.
Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

We verzorgen regelmatig online informatiebijeenkomsten waar een docent al je vragen online kan beantwoorden.

22 april 2021 Online 17.00 - 18.00 uur

17 mei 2021 Online 17.00 - 18.00 uur

27 mei 2021 Online 17.00 - 18.00 uur

Algemeen contact met de opleiding

FHKE@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Online voorlichtingen van 7 t/m 10 juni 2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we nu helaas geen open avond organiseren óp de Fontys locaties. Gelukkig kun je tijdens een online voorlichting ook goed de sfeer proeven van een opleiding, presentaties bijwonen en vragen stellen aan docenten en studenten.

22 apr 2021 17:00 - 18:00 uur
Selecteer
Tijdens deze informatiebijeenkomst kun je online vragen stellen aan een van onze docenten.
17 mei 2021 17:00 - 18:00 uur
27 mei 2021 17:00 - 18:00 uur

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor deze groep is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Vanwege de coronarichtlijnen zijn veel Proefstudeermomenten op dit moment online. Controleer bij het aanmelden dus goed of jouw proefstudeermoment online plaatsvindt, of bij de opleidingen op locatie.

Master Leren en Innoveren

De masteropleiding ‘Leren en Innoveren’ richt zich op de onderwijsprofessional die zich wil verdiepen in het leren van leerlingen/studenten, leraren, de onderwijsorganisatie en het innoveren van het onderwijs. In deze opleiding zijn de nieuwste inzichten op het gebied van leren en innoveren samengebracht en verbonden met de eigen onderwijscontext van jou als  leraar. De opleiding verhoogt je  professionaliteit zodat je in staat bent om onderwijsvernieuwingen te initiëren, te (bege)leiden en te onderzoeken.

Master leren en Innoveren

Nanouk & Judith