Kennismaken met de Master Leren en Innoveren

Ons team van docenten staat klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Bekijk deze pagina om een beter beeld te krijgen van de opleiding en maak kennis met ons door je in te schrijven voor de online voorlichting. Ter voorbereiding van de online voorlichting hebben we op deze pagina o.a. video's en een presentatie voor je klaargezet. Liever direct persoonlijk contact? Wij staan voor je klaar.

Kom kennismaken

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

De volgende voorlichtingen zijn van 22 t/m 24 november. Wil je bericht krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Wil je een dag meekijken bij onze opleiding?

Dat kan regelmatig op maandagen van 13.30-20.30 uur in Eindhoven of op donderdagen van 10.00-16.00 uur in Tilburg. Geef je op via onderstaande link en vermeld daarbij jouw voorkeur voor een locatie. Je krijgt bericht wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om mee te draaien met een groep studenten van de Master Leren en Innoveren.

Wil je graag een gesprek met iemand van de Master Leren & Innoveren? Dat kan! Stuur een mail naar fontyspro-educatie@fontys.nl en iemand van het team van deze master neemt dan contact met je op.

Bekijk hier de presentatie bij de online voorlichting

Video Master Leren en Innoveren

De masteropleiding ‘Leren en Innoveren’ richt zich op de onderwijsprofessional die zich wil verdiepen in het leren van leerlingen/studenten, leraren, de onderwijsorganisatie en het innoveren van het onderwijs. In deze opleiding zijn de nieuwste inzichten op het gebied van leren en innoveren samengebracht en verbonden met de eigen onderwijscontext van jou als  leraar. De opleiding verhoogt je  professionaliteit zodat je in staat bent om onderwijsvernieuwingen te initiëren, te (bege)leiden en te onderzoeken.

Wat kan ik verwachten van de master Leren en Innoveren?

In onderstaande video's vertellen onze docenten je meer over de inhoud van de opleiding. Een gedeelte hiervan komt mogelijk ook aan bod tijdens de online voorlichting. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag tijdens onze online voorlichting, dus schrijf je direct in!

(Oud) studenten over de opleiding