Mbo-hbo instapcursus Werktuigbouwkunde/Automotive

  • Over de cursus
  • Waarom deze cursus
  • Voor wie is deze cursus

Doe je een technische mbo-opleiding en wil je een technische hbo-studie gaan volgen? Fontys Hogeschool Engineering biedt een speciale mbo-hbo instapcursus aan. Dit is een unieke kans om je alvast voor te bereiden en oriënteren op een hbo-vervolgtraject.

We helpen je om gedurende de mbo-afstudeerperiode je kennis en vaardigheden te verhogen, vooral op het gebied van wiskunde en vakgerichte kennis. Ook kun je alvast bij ons op school komen kijken om te zien hoe wij omgaan met studenten, welke faciliteiten we hebben en wat een studie aan Fontys Hogeschool Engineering jou te bieden heeft. Zo kun je goed bepalen of een van onze technische opleidingen de meest geschikte keuze is voor jou.

Met goede resultaten in de instapcursus ben je verzekerd van een goed haalbare propedeusefase op het hbo. Alle technische studies van Fontys Hogeschool Engineering hebben een studieduur van vier jaar waarbinnen twee stages van twintig weken vallen.

Nieuwsgierig? Klik hier voor de mbo - hbo instapcursus 2020.

Voor wie?

De cursus is bestemd voor mbo-studenten die zich willen voorbereiden op een hbo- studie in de techniek.

Toelatingseisen

Mbo 4de leerjaar ( BOL/BBL) in een aanverwante richting en schriftelijke toestemming van je Mbo- instelling.

Sfeerafbeelding Fontys
Cursusniveau
HBO
Kosten
€ 300,– (BTW Vrijgesteld)
Lesplaats(en)
Eindhoven
Studiebelasting
1 dag in de week

Certificering

Indien je de cursus met goed gevolg doorloopt, ontvang je een bewijs van deelname, dat wordt uitgegeven door Fontys Hogeschool Engineering.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? neem dan contact op met Bedrijfsbureau Engineering: