Kennismaken met Mens en Techniek (deeltijd)

Maak zelf kennis met de deeltijdopleiding Mens en Techniek- Orthopedische (Schoen)Technologie, bachelor voor professionals!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen mailen, maar bellen mag natuurlijk ook.
Of meld je aan voor een online voorlichting: een prima manier om kennis te maken met de opleiding én vragen te stellen aan een docent van de opleiding. Kies hieronder een datum voor meer info. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is.

Algemeen contact met de opleiding

0885077011
orthopedischetechnologie@fontys.nl

Meer weten over de opleiding Mens en Techniek – Orthopedische (Schoen)Technologie

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
deeltijdopleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Over de opleiding

Docent Jessica vertelt je alles wat je moet weten!


Orthopedische technologie levert de samenleving veel op. Mensen blijven meedoen in de maatschappij, participeren in de arbeidsmarkt en ontwikkelen zich. Zowel in het onderwijs en op de arbeidsmarkt als in de (ouderen)zorg. Mensen wonen langer zelfstandig dankzij orthopedische hulpmiddelen en doen minder een beroep op thuiszorg of zorg van hun omgeving.

De branchevereniging van de orthopedische technologie en orthopedische schoentechnologie heeft twee leuke filmpjes gemaakt over het beroep van orthopedisch instrumentmaker en orthopedisch schoenmaker."

Máák de stap, verder in beweging

Nagenoeg dezelfde levens en toch verschillend. Tot je elkaar tegenkomt in de praktijk. Bekijk zelf welke impact je als specialist hebt op de levens van anderen!

Orthopedisch instrumentmaker – NVOS

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Orthopedisch schoenmaker – NVOS

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Benieuwd naar het gebouw?

De studenten van de opleiding Mens en Techniek - voltijd, nemen je mee op virtuele tour!