Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor de Associate degree Onderwijsondersteuner Technisch Beroepsonderwijs gebruik je onderstaande gegevens.

Naam instelling Fontys Hogescholen
Plaats Eindhoven
Opleiding Ad Onwon. MEI Elektrotechniek

Heb je een Nederlands adres? Doorloop dan onderstaande stappen om je aan te melden bij Studielink voor een deeltijdopleiding van Fontys Hogescholen.

Regel je inschrijving op tijd

Meld je uiterlijk vòòr 1 september aan.

Je maakt als volgt (éénmalig) een account aan bij Studielink:

Klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen.  
LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

Bevestig altijd je gegevens.

Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Kies voor ‘nieuwe inschrijving toevoegen’ en volg de stappen. Na je bevestiging ontvang je per e-mail een bericht van Studielink.

Ga regelmatig naar je ‘Mijn Studielink pagina’ en check je ‘Mijn To Do lijst’.

2. Doe de studiekeuzecheck - niet verplicht -

De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat jij op de juiste plek komt te zitten. Daarnaast kunnen we dan bij jouw start direct begeleiding op maat bieden, wat jouw kans op studiesucces vergroot, maar het invullen van de test is niet verplicht voor deze deeltijdopleiding. Tijdens het intakegesprek komen voornoemde zaken ook aan de orde. De Studiekeuzecheck test je op persoonlijkheidskenmerken, interesse, motivatie en studie-aanpak. Wil je meer weten, check dan de FAQ.

3. Regel je machtiging voor betalen collegegeld

Je moet de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld uiterlijk voor 1 september hebben geregeld. Je vindt de digitale machtiging in 'Mijn Studielink pagina' bij je ‘Mijn To Do lijst’. Een machtiging afgeven kan pas vanaf 15 mei via Studielink. De eerste incasso vindt plaats op of rond 13 september. Kijk voor een indicatie van je collegegeld op de collegegeldmeter.

Onderwijs- en examenregeling (OER)

In de OER vind je info over:
- de inhoud
- de toetsing
- de begeleiding