Online Open Dag Pedagogisch Technische Hogeschool

Welkom! Op de Online Oriëntatiepagina van de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

Om je te verzekeren van een goede studiekeuze, laten we je graag breed oriënteren op de vele mogelijkheden die de Pedagogisch Technische Hogeschool aanbiedt in deeltijdopleidingen voor diverse onderwijsfuncties en educatieve functies in het bedrijfsleven.

Op deze online oriëntatiepagina vind je een goed beeld van de opleiding en staat een team van docenten klaar om je te helpen met alle vragen over jouw persoonlijke situatie en de aansluiting van de studie daarop. Wellicht kun je dan al sneller dan je denkt de rol van docent of onderwijsondersteuner vervullen, want de opleiding houdt maximaal rekening met wat je al doet, weet en kan!

Op 10 juni j.l. zijn er door de PTH online voorlichtingswebinars verzorgd.

Kijk deze per opleiding terug:
- Leraar Technisch Beroepsonderwijs  incl. zij-instroom D&P en PIE + LTB-verkort (video)
- Leraar Consumptieve Techniek (video)
- Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (video)

Wat is je achtergrond en waar wil je les in geven?

Bij PTH zijn er veel verschillende richtingen mogelijk. Bekijk deze video om hier meer te weten over te komen.

Ons voorlichtingsteam staat voor je klaar!

(maar houd rekening met een beperkte bereikbaarheid van 10 juli 2020 t/m 23 augustus 2020)

Henk Versluis

Coördinator Leraar Technisch Beroepsonderwijs.

Stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Roel Martens

Coördinator Dienstverlening en Producten & Produceren, Installeren en Energie

stel een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Frank Janssen

Coördinator Leraar Consumptieve Techniek

stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via Whatsapp

Sandra Janssen

Coördinator verkorte opleiding LTB en PDV

stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Nicky Jansen

Coördinator Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of -Diploma.

stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Beperkte bereikbaarheid in vakantieperiode

In de periode van 10 juli 2020 t/m 23 augustus 2020 zal het team van de Pedagogisch Technische Hogeschool -zoals velen in het onderwijs- genieten van een welverdiende vakantie. Gelieve dringende vragen per app te versturen, zodat de coördinator op een geschikt moment kan reageren. Vanaf 24 augustus 2020 staat het team weer volledig voor je klaar!

Online proefstuderen

Maak kennis met je studie naar keuze door het meevolgen van een online college. Onze opleidingen zijn volledig omgeschakeld naar het volgen van lessen via MS Teams. Neem contact op met de docent van je studiekeuze en vraag naar de mogelijkheden voor een kijkje in de keuken!

Zo krijg je nog beter een beeld of de opleiding ècht bij je past.

“Door flexibilisering kan ik mijn eigen invulling geven aan mijn studie”

Damien van Diggele, student LTB

Mark Raaijmakers, oud-student CT

“Ik ben besmet geraakt door het virus onderwijs, want wat is het toch leuk om studenten een vak te leren”

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Fontys-alumnus Daan Verleg

Roel Akkerman oud-student PTH-Automotive

“Het is niet de grootste school, maar wel de beste!"

Wat doet een leraar nu eigenlijk?

door Peter Heerschop (Taylor Mali)

Uitleg 'Pedagogisch Didactisch Getuigschrift'

Presentaties opleidingen