Kennismaken met Pedagogisch Educatief Professional (Associate Degree)

Maak zelf kennis met de opleiding Pedagogisch Educatief Professional (Associate Degree)!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze.
App je vragen aan onze student of mail de lesplaats van je keuze. Bellen mag natuurijk ook.

Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact

De opleiding Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional (AD PEP) wordt gegeven op vier lesplaatsen. Je vindt de contactinformatie op deze pagina.

Kom kennismaken

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

De volgende voorlichtingen zijn van 22 t/m 24 november. Wil je bericht krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Neem dan contact op met de opleiding.

Tijdens een dagje meelopen word je gekoppeld aan een van onze studenten. Je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee en kun je met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Wil je graag jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de deeltijdopleiding Pedagogisch Educatief Professional (Associate Degree) in Den Bosch, Eindhoven, Sittard of Tilburg? Dat kan! Vul dan het aanmeldformulier in via de aanmeldknop hiernaast.

Voor algemene vragen over de opleiding kun je een mailtje sturen naar adpep@fontys.nl.

Contact met Bo, student AD PEP

Stel Bo al je vragen over de sfeer, het contact met docenten en begeleiding. Zij kan je precies vertellen hoe zij het ervaart. Ook kan ze jou alles vertellen over het combineren van werk, privé en opleiding.

Whatsapp Bo

Bespreek jouw persoonlijke situatie

Wil je jouw persoonlijke situatie bespreken? Maak dan een afspraak voor een telefonisch gesprek met één van onze docenten.

Persoonlijk gesprek aanvragen

Contact met medewerker Yvonne

Stel Yvonne al je vragen over de opleiding. Je kunt contact met haar opnemen met zowel algemene als inhoudelijke vragen.

Whatsapp Yvonne

Student Linda Peters vertelt over de opleiding AD PEP

Meer weten

Op deze pagina lees je alles over de deeltijdopleiding AD Pedagogisch Educatief Professional, zoals de opbouw van de opleiding en de onderwijsvorm.

lees alles over de opleiding

Een kind begeleiden is maatwerk, geen kind is hetzelfde'

Student Ingrid Teuling vertelt