Kennismaken met Pedagogisch Educatief Professional (Associate Degree)

Maak zelf kennis met de opleiding Pedagogisch Educatief Professional (Associate Degree)!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze.
App je vragen aan onze student of mail de lesplaats van je keuze. Bellen mag natuurijk ook.

Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact

De opleiding Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional (AD PEP) wordt gegeven op vier lesplaatsen. Je vindt de contactinformatie op deze pagina.

Kom kennismaken

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Betreft het een opleiding met startmoment in februari?

Ben je geinteresseerd in een Fontys Pro opleiding met startmoment in februari en wil je dan starten met je studie? Op 26 januari kun je deelnemen aan de voorlichtingsavond van de opleiding naar jouw keuze met februari instroom. Kijk in het overzicht voor deelnemende opleidingen. Niet alle opleidingen hebben een startmoment in februari.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
Fontys Pro opleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Neem dan contact op met de opleiding.

22 feb 2022 19:00 - 20:30 uur
nog 16 plekken

Kom proefstuderen om te ontdekken of de opleiding AD PEP bij jou past!. Samen met andere geinteresseerden word jij welkom geheten door een docent en studenten van de AD PEP opleiding. Docenten en studenten vertellen over de opleiding en gaan met je in gesprek.

Het online proefstuderen duurt maximaal 2 uur.

Tijdens een dagje meelopen word je gekoppeld aan een van onze studenten. Je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee en kun je met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Meeloopdag Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional | 's-Hertogenbosch
23 feb 2022 08:45 - 12:30 uur
nog 9 plekken
Wil je ervaren hoe het er ‘echt’ bij de opleiding AD Pedagogisch Educatief Professional (AD PEP) aan toe gaat? Kom dan een dag meelopen! Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en je vragen kunt stellen aan studenten en docenten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de opleiding inhoudt.
Meeloopdag Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional | Tilburg
30 mrt 2022 14:15 - 17:30 uur
nog 25 plekken

Wil je graag jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de deeltijdopleiding Pedagogisch Educatief Professional (Associate Degree) in Den Bosch, Eindhoven, Sittard of Tilburg? Dat kan! Vul dan het aanmeldformulier in via de aanmeldknop hiernaast.

Voor algemene vragen over de opleiding kun je een mailtje sturen naar adpep@fontys.nl.

Contact met Bo, student AD PEP

Stel Bo al je vragen over de sfeer, het contact met docenten en begeleiding. Zij kan je precies vertellen hoe zij het ervaart. Ook kan ze jou alles vertellen over het combineren van werk, privé en opleiding.

Whatsapp Bo

Bespreek jouw persoonlijke situatie

Wil je jouw persoonlijke situatie bespreken? Maak dan een afspraak voor een telefonisch gesprek met één van onze docenten.

Persoonlijk gesprek aanvragen

Contact met medewerker Yvonne

Stel Yvonne al je vragen over de opleiding. Je kunt contact met haar opnemen met zowel algemene als inhoudelijke vragen.

Whatsapp Yvonne

Student Linda Peters vertelt over de opleiding AD PEP

Meer weten

Op deze pagina lees je alles over de deeltijdopleiding AD Pedagogisch Educatief Professional, zoals de opbouw van de opleiding en de onderwijsvorm.

lees alles over de opleiding

Een kind begeleiden is maatwerk, geen kind is hetzelfde'

Student Ingrid Teuling vertelt