Stage- en werkplekken

Je hebt een werk- of stageplek van minimaal 08 uur per week nodig als praktijkondersteuner-somatiek in een huisartsenpraktijk.

Op verschillende plekken kun je naar een werk- of stageplaats solliciteren. Ben je nog op zoek naar een plaats? Hieronder vind je een overzicht van mogelijke werk- of stageplaatsen en de actuele vacatures.


Huisartsenpraktijk De Goeij & Opheij

Per (nader bekend te maken) hebben zij ruimte voor het opleiden van een POH Somatiek Voor meer informatie kan je contact opnemen met praktijkmanager Jenny van de Meerendonk en/of via tel (073) 5492323/ 073-5493286.


Cohesie huisartsenzorg in Tegelen, Limburg

Per 1 oktober 2021 hebben zij ruimte voor het opleiden van een POH Somatiek (deskundigheidsbevordering). Voor meer informatie kan je contact opnemen met praktijkmanager Tamara Zijmers via t.zijmers@cohesie.org en/of via tel 077-373 59 76.


Huisartspraktijk Vinkel

Per 1 september 2021 heeft huisartspraktijk Vinkel een stageplek beschikbaar voor praktijkondersteuners in opleiding.

Lindelaan 28
5382 JA Vinkel

073-5323427


DOH

Bij de zorggroep DOH (de ondernemende huisarts) kun je een motivatiebrief en cv laten plaatsen op het intranet. Stuur hiervoor een sollicitatiebrief en cv naar: directiesecretariaat@zorggroepdoh.nl.


Cohesie U.A

Alle huisartsen in Noord-Limburg zijn lid van deze coöperatie. De praktijken in de regio zoeken regelmatig praktijkondersteuners voor een vast of tijdelijk dienstverband. Een open sollicitatie kun je sturen naar bureau@cohesie.org. Het Cohesiebureau zorgt dan dat die terecht komt bij die praktijken, die een vacature hebben gemeld. Voor meer informatie kijk op www.cohesie.org.


Zorggroep PoZoB

Deze richt zich actief op het verbeteren van de eerstelijns zorg voor patiënten met een chronische, psychische of ouderdomsaandoening. PoZoB biedt geen stageplaatsen maar wel werkplekken voor praktijkondersteuners GGZ. Ook voor personen die de opleiding nog niet gevolgd hebben. Voorwaarde is dan wel dat je de opleiding tot POH-GGZ bij Fontys Hogescholen gaat volgen. Het aanbod van vacatures is wisselend. Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar: info@pozob.nl.nl t.a.v. Monique van Holland. Personen met voldoende werkervaring in de psychiatrie en inhoudelijke kennis op het gebied van de psychiatrie komen in aanmerking om in portefeuille te blijven.


SGE

SGE biedt eerstelijnsgezondheidszorg vanuit elf gezondheidscentra in Eindhoven. Alle huisartsen van SGE werken samen met een praktijkondersteuner-somatiek.

SGE plaatst tweemaal per jaar een vacature voor een stagiair praktijkondersteuner-somatiek op de website . Voor overige vragen over stageplaatsen kun je contact opnemen met de afdeling HRM.


Meditta

Meditta heeft meerdere poh-somatiek stageplaatsen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met:

Rosalie Wiermans
Teamleider POH
06-34138383