Workshops online SWPBS Verbindingsweek 13 november 2020

19Extra ondersteuning door Check-in Check-out: hoe doe je dat?Marsha Philipsen

Vrijdag 13 november 2020: 11.45-12.30

Nr.TitelWorkshopleider(s)
20.SWIS Suite: datagestuurd werken binnen het kader van PBSWendy Nelen/Jolanda Kuil

GRATIS workshop voor scholen over SWPBS-certificering!

Op vrijdag 13 november 2020 kunnen geïnteresseerden deze workshop van 10.45-11.30 uur bijwonen.

Met SWPBS samen bouwen aan een positief en veilig schoolklimaat vraagt een grote investering van het hele schoolteam. Certificering als PBS-school, wordt dan ook vaak ervaren als de kers op de taart die het schoolteam verdient! Bovendien weten we dat certificering bijdraagt aan het duurzaam borgen van de aanpak op scholen. Ben je als school bezig met certificering en heb je behoefte om hierover te sparren? Stel je vragen tijdens de GRATIS workshop over certificering. Het accent in deze workshop ligt op uitwisseling en het bespreken van de vraagstukken die jullie als scholen hebben.