Aanmelden

Wanneer je, na deelname aan een informatie avond, enthousiast bent geworden over de opleiding kun je je aanmelden via Studielink. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een intake assessment met een van de kernteamleden van de opleiding. De uitnodigingen voor het assessment worden op volgorde van aanmelding bij Studielink in behandeling genomen. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Ter voorbereiding op dit assessment wordt je gevraagd je CV op te sturen en je motivatie te schrijven. Hierin beschrijf je hoe je de competenties van de Master Sport- en Bewegingsonderwijs denkt in te kunnen gaan zetten in jouw beroepspraktijk. Verder beschrijf je hoe op jouw werkplek de tijdens de opleiding versterkende integratieve opdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Voorafgaand aan het assessment wordt je een Engelstalig artikel voorgelegd waarvan je een Nederlandstalige samenvatting maakt. Tijdens het assessment wordt deze samenvatting samen met je CV en motivatie besproken. Hoewel de opleiding in het Nederlands wordt gegeven wordt er namelijk vooral gebruik gemaakt van Engelstalige literatuur en artikelen.

Na een positieve afronding van je assessment, kun je je inschrijving definitief maken.

Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsEindhoven
OpleidingM Master Sport- en Bewegingsonderwijs
ISATcode49130