Taalcursus Engels - Cambridge English C1 Advanced (CAE)

  • Over de cursus
  • Waarom deze cursus
  • Voor wie is deze cursus
Cursus Cambridge English C1

Wil jij jouw Engels naar een hoger niveau tillen? Dan is deze Cambridge English taalcursus van Fontys Pro Educatie een uitstekende keuze voor jou. Je werkt actief aan het verbeteren van jouw spreek-, schrijf-, lees- en luistervaardigheid Engels. Deze cursus richt zich op deelnemers die na afloop van de cursus Cambridge examen willen doen op C1 niveau: C1 Advanced (voorheen CAE).

De cursusduur is 20 weken. In deze 20 weken vinden 10 klassikale bijeenkomsten met je docent plaats en zijn er in de tussenliggende weken online bijeenkomsten met je docent, huiswerk- en samenwerkingsopdrachten gepland. De totale studiebelasting bedraagt circa 200 uur.

De cursus gaat van start bij twaalf deelnemers. De maximale groepsgrootte is vijftien deelnemers.

Wil jij jouw Engels naar een hoger niveau tillen? Dan is deze Cambridge English taalcursus van Fontys Pro Educatie een uitstekende keuze voor jou. Je werkt actief aan het verbeteren van jouw spreek-, schrijf-, lees- en luistervaardigheid Engels. Deze cursus richt zich op deelnemers die na afloop Cambridge examen willen doen op C1 niveau: C1 Advanced (voorheen CAE).

Deze cursus is geschikt voor zowel onderwijsprofessionals in PO / VO / MBO / HBO als voor deelnemers uit het bedrijfsleven.

Om toegelaten te worden tot de cursus dient je Engels bij aanmelding op B2 niveau te zijn. Ben je in het bezit van een erkend certificaat Engels op B2 niveau? Dan ben je wellicht zonder intake toelaatbaar. We zullen je na aanmelding verzoeken om een kopie van je certificaat naar ons te mailen.

Ben je niet in het bezit van een erkend certificaat? Dan zullen we je uitnodigen om deel te nemen aan een digitale intake. De intaketoets is een zogenaamde placement test; er wordt gekeken op welk niveau je de cursus kunt volgen. De kosten voor de intake bedragen € 50.

Cursusniveau
HBO
Kosten
€ 1185,– (BTW Vrijgesteld)
Lesplaats(en)
Tilburg

Data & tijden

De cursus is niet gepland in 2020.

Certificering

Bij actieve deelname en aanwezigheid van 80% ontvang je een bewijs van deelname.

"Het tempo van de lessen was goed te volgen en ook het werken aan opdrachten met een korte uitleg heeft ertoe bijgedragen dat wij onze Engelse skills hebben verbeterd." - Cursist  

Kosten

Onderstaande bedragen zijn niet inbegrepen in het cursusbedrag:
• Intake: € 50
• Lesmateriaal: ± € 50
• Officieel C1 Advanced examen op papier: € 295
• Officieel C1 Advanced examen op computer: € 322
De tarieven van het examen zijn onderhevig aan wijzigingen door het British Council. Deelname aan het examen is optioneel

Locatie

Professor Goossenslaan 1-01, Tilburg

Locatiekaart op adres: Professor Goossenslaan 1-01, Tilburg

Contact

Fontys Pro Educatie

08850 70700
fontyspro-educatie@fontys.nl