Kennismaken met Technische Bedrijfskunde (Associate degree)

Maak zelf kennis met de opleiding Technische Bedrijfskunde (Associate degree)!

Het maken van een goede studiekeuze is lastig, het is tenslotte een belangrijke volgende stap in je loopbaan. Op deze kennismakenpagina hebben we alle oriëntatiemogelijkheden in één overzicht bij elkaar gezet om je een goed beeld van de opleiding te geven. Daarnaast bieden we je via deze website één-op-één contact aan met docenten en studenten, dus mail, app of bel ons! Zij helpen je graag verder en we raden je nadrukkelijk aan om daar gebruik van te maken bij je studiekeuze. Wil je de opleidingspagina
van Technische Bedrijfskunde voor meer informatie nog eens bestuderen, dan kan dat hier.

Veel succes bij het maken van de juiste studiekeuze!

Hartelijke groet,
Team Technische Bedrijfskunde

Contact

De balie van Bureau Onderwijs (Service desk) in het Nexus gebouw vind je op de derde etage. Het Bureau Onderwijs is doordeweeks bereikbaar van 08:30 tot 16:00 uur per telefoon, WhatsApp en e-mail.

tbdeeltijd@fontys.nl
de Rondom 1, Eindhoven

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

De volgende voorlichtingen zijn op 23 augustus! Komt het niet uit en wil je naar een volgende open avond komen? Laat dan een paar gegevens achter.

Online Voorlichtingsavond Technische Bedrijfskunde Deeltijd
23 aug 2022 19:00 - 20:00 uur

Leuk dat je naar onze online voorlichtingsavond komt! Maak kennis met onze opleiding Technische Bedrijfskunde Bachelor deeltijd en Associate Degree.

Voorlichtingsavond Technische Bedrijfskunde (Associate degree) | Eindhoven
23 aug 2022 19:00 - 21:00 uur
Leuk dat je naar onze voorlichtingsavond komt!
Maak kennis met onze opleiding tijdens de voorlichtingen en volg een proefcollege van een van onze docenten.

19.00 uur | Voorlichting
20.00 uur | Proefcollege
Voorlichtingsavond Technische Bedrijfskunde (Bachelor deeltijd) | Eindhoven
23 aug 2022 19:00 - 21:00 uur

Leuk dat je naar onze voorlichtingsavond komt!

19.00 uur | Voorlichting
20.00 uur | Proefcollege

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Meedoen aan een proefcollege geeft je een goed beeld van de inhoud en het niveau van de opleiding. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Tijdens een meet en greet ontmoet je mensen van de opleiding, proef je de sfeer en stel je je persoonlijke vragen.

Meelopen?

Tijdens een avond meelopen word je gekoppeld aan een van onze deeltijdstudenten. Je volgt dan bijvoorbeeld een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan. Je maakt zo een gewone lesdag/avond mee en je kunt met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Iedere donderdagavond kun je meelopen met een van onze studenten. Neem contact op en wie weet zien we je binnenkort op donderdagavond.

Contact met Dorianne, deeltijdstudente

stuur een mail naar Dorianne

Vraag Associate Degree Technische Bedrijfskunde

stuur een mail

Introductie Technische Bedrijfskunde Associate degree

Twee studenten vertellen waarom ze kozen voor TB Associate degree

Student Farid vertelt

“Ik ben veel beter geworden in het leggen van relaties omdat ik de bedrijfsprocessen beter snap.”

Bekijk meer uitspraken van studenten

Voorlichtingspresentatie Technische Bedrijfskunde Associate Degree

Factsheets en andere voorlichting