Technische Bedrijfskunde (deeltijd Associate degree)

Opleidingstype
Associate degree
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Associate degree
Vierjarige hbo-opleiding
Technische Bedrijfskunde (deeltijd)
MAIL BEL: 0885077288
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Globalisering, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de kennis en vaardigheden van bedrijven en hun werknemers. Hoe anticipeer jij op deze ontwikkelingen en hoe vergroot jij je waarde op de arbeidsmarkt? Jouw werkervaring en de behoeftes van het bedrijfsleven staan tijdens deze Associate degree opleiding centraal. Wil je meer kennis en inzicht voor een optimale invulling van je functie en bijvoorbeeld vanuit een gelijkwaardige positie samenwerken met je collega's in de productie, logistiek, financiën, inkoop of verkoop? Werk je in een technische omgeving? Kies dan voor deze tweejarige opleiding Technische Bedrijfskunde.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

Je wordt opgeleid tot een breed inzetbare, praktisch ingestelde bedrijfskundige. De vraagstukken in je werk mag je voorleggen binnen de opleiding, waardoor er een goede wisselwerking ontstaat tussen opgedane kennis en praktijkervaring. Je volgt een gepersonaliseerde leerroute via modules, passend bij jouw werk- en privésituatie. Je studeert in jouw tempo met coaching door praktijk- en vakdocenten. De samenwerking met je medestudenten zorgt ervoor dat je een groter en breder netwerk ontwikkelt. Bovendien studeer je in kleine groepen en heb je veel persoonlijk contact met je docenten.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

De opleiding is bedoeld voor werkenden in een technische omgeving op mbo-niveau die zich verder willen ontwikkelen. Ben jij na het behalen van je middelbareschooldiploma direct gaan werken en wil je nu je kennis uitbreiden? Of heb je net promotie gemaakt en wil je in je nieuwe functie doorgroeien? Deze opleiding zorgt voor de benodigde verdieping van je kennis en vaardigheden, waardoor je nieuwe stappen in je carrière kunt zetten. De opleiding wordt aangeboden in Eindhoven in de Brainport Regio, een technologieregio van wereldformaat. Juist hier zijn volop kansen voor technisch bedrijfskundigen!