Kennismaken met Toegepaste Gerontologie (deeltijd)

Maak zelf kennis met de opleiding Toegepaste Gerontologie (deeltijd)

Welkom bij Toegepaste Gerontologie! Hier laten we je zien wat de opleiding inhoudt, zodat jij een goede keuze kunt maken! Bekijk verschillende video’s om precies te weten wat je als student te wachten staat, en bekijk de sneakpreview waarin je online een kijkje neemt bij de opleiding.

Ons team van docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. App, mail of bel als je vragen hebt!

Vragen over aanmelding en toelating?

Neem contact op met de studentenadministratie:

FHMG-studentenadministratie@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
deeltijdopleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met Iris

Heb je vragen over de opleiding? Iris is docent en je kunt haar mailen met vragen.

Mail met Iris Vragen? Stuur Iris een appje!

Vraag het Marriët

Marriët studeert in deeltijd en gaat graag met jou in gesprek.

mail Marriët appen met Marriët

Impressie van de opleiding Toegepaste Gerontologie

Online voorlichting over de opleiding

Iris van Venrooij is docent en laat zien wat de opleiding inhoudt.

Volg een rondleiding in 360°!

Studenten Valentijn en Karlijn nemen je mee door het gebouw en laten je de speciale Toegepaste Gerontologie-lokalen zien. Deze rondleiding is opgenomen in 2019.