Kennismaken met Verpleegkunde (deeltijd)

Maak zelf kennis met de opleiding Verpleegkunde (deeltijd)

Hulp nodig bij je (studie)keuze? Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurlijk ook.
Ga in gesprek met studenten en met vragen kun je ook bij een docent terecht.
Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Contact met de studentadministratie

Je kunt hier terecht met vragen over aanmelding en toelating. Als je je telefoonnummer achterlaat, bellen we ze snel mogelijk terug.

0885077022
fhmg-studentenadministratie@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
deeltijdopleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je volgt samen met andere belangstellenden een speciaal programma dat je een goed beeld geeft van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt. 

Proefstudeermomenten kunnen zowel online als offline georganiseerd worden. Controleer bij het aanmelden dus goed of jouw proefstudeermoment online plaatsvindt, of bij de opleiding op locatie.

Eindhoven
01 feb 2022 18:00 - 20:30 uur
nog 11 plekken
Samen met andere studiekiezers volg je twee korte lessen en kun je in gesprek met docenten en een student. Je bent van harte welkom!
Eindhoven
12 apr 2022 18:00 - 20:30 uur
nog 14 plekken
Samen met andere studiekeizers volg je twee korte lessen en je kunt in gesprek met docenten en een student. Je bent van harte welkom!

Contact met Jan

Ik studeer Verpleegkunde in deeltijd naast mijn baan bij defensie. Wil je weten hoe ik de opleiding ervaar of heb je een andere vraag? Je kunt me mailen of appen. Hieronder vind je al een aantal antwoorden op vragen die vaak aan me gesteld worden.

mail jan app met jan

Contact met Tessa

Heb je een vraag? Laat het me weten en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden. Ik zit in het 2de leerjaar van de deeltijdopleiding.

mail Tessa we kunnen ook appen!

Contact met Renske

Ik ben docent en opleidingscoördinator van de deeltijdopleiding. Met inhoudelijke vragen kun je me mailen en ik antwoord je zo snel mogelijk. Voor meer praktische vragen zoals over de start, aanmelding en toelating, kun je bij mijn collega's van de administratie terecht.

mail renske

Contact met de student administratie

Voor al je vragen over aanmelding en toelating. Laat je telefoonnummer achter in je mail en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

mail