Kennismaken met Verpleegkunde (duaal)

Maak zelf kennis met de opleiding Verpleegkunde (duaal)

We zitten klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. In deze tijd zijn de duale studenten erg druk in de zorg en je zult begrijpen dat daar nu hun prioriteit ligt. Docenten en medewerkers van de administratie staan je graag te woord. Dat gaat het snelste als je een belverzoek doet via de mail. Je kunt ook altijd met ons algemene nummer bellen. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Duale opleiding en instroomprogramma duaal

Je kunt de duale opleiding volgen met een havo-vwo- of mbo4-diploma. De opleiding duurt 4 jaar. Mbo-verpleegkundigen volgen het instroomprogramma.

Algemeen contact met de opleiding

0885077022
fhmg-stip@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt. 

Proefstudeermomenten kunnen zowel online als offline georganiseerd worden. Controleer bij het aanmelden dus goed of jouw proefstudeermoment online plaatsvindt, of bij de opleidingen op locatie.

Eindhoven
01 feb 2022 18:00 - 20:30 uur
nog 7 plekken
Samen met andere studiekiezers volg je twee korte lessen en kun je in gesprek met docenten en een student. Je bent van harte welkom!
Eindhoven
12 apr 2022 18:00 - 20:30 uur
nog 9 plekken
Samen met andere studiekeizers volg je twee korte lessen en je kunt in gesprek met docenten en een student. Je bent van harte welkom!

Bart van Kasteren

Bart is de coördinator van de duale opleiding Verpleegkunde. Heb je een vraag die niet op de website beantwoord wordt, mail dan met Bart. Met vragen over aanmelding, inschrijving en toelating kun je terecht bij de studentadministratie.

Mail Bart

Vraag over het instroomprogramma?

Ilse is docent en je kunt haar mailen met vragen over het instroomprogramma voor mbo-verpleegkundigen.

mail Ilse

Contact met de student-administratie

Voor al je vragen over aanmelding en toelating. Laat je telefoonnummer achter in je mail en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

mail