Kennismaken met Werktuigbouwkunde Associate degree

Maak zelf kennis met de opleiding Werktuigbouwkunde (deeltijd)!

Associate degree of een bachelor deeltijd. Wat is het verschil?

In twee jaar heb jij al een Associate degree op zak! De Associate degree is een studie in het hoger beroepsonderwijs en ligt tussen het mbo-4 en hbo-bachelorniveau. De diepgang van de studie is op hbo-niveau en de eerste 2 jaar zijn hetzelfde als de eerste 2 jaar van de de hbo-bacheloropleiding Werktuigbouwkunde.

Na deze twee jaar kan je er voor kiezen om twee jaar verder te studeren en de bachelor Werktuigbouwkunde in deeltijd te behalen.

Om je alvast op weg te helpen in een goede studiekeuze vind je op deze pagina de voorlichtingspresentatie, delen huidige studenten hun ervaringen met je en vind je de contactgevens van de coordinator voor al je vragen!

Contact met Karin, deeltijdcoördinator

stuur een mailtje liever even bellen?

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
deeltijdopleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Meer weten over de opleiding?

Je bezoekt nu de open avond pagina. Wil je meer weten over de 4-jarige opleiding Werktuigbouwkunde?

ga naar de opleidingspagina

Meer weten over de Associate Degree?

Meer weten over de 2-jarige Associate degree Werktuigbouwkunde?

meer info

Deeltijd techniek studeren bij Fontys Hogeschool Engineering

onze studenten vertellen je er meer over

De lessen vinden plaats in gebouw Nexus, op het TU/e-terrein.

Een geheel nieuw gebouw dat makkelijk te bereiken is.

de Rondom 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: de Rondom 1, Eindhoven