Open dagen en zo

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)? Docenten en deeltijdstudenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen, want ook wij vinden een goede balans tussen privé, werk en opleiding belangrijk. Samen kijken we hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Open dagen/avonden

  • Open avond Zorg en Technologie (Associate degree, duaal)

  • Open avond Zorg en Technologie (Associate degree, duaal)

    • 10 juni
    • Open dag/ avond
    • Eindhoven
    • Meer info

Proefstuderen

Tijdens een proefstudeerdag krijg je een goed beeld van de opleiding. Je maakt kennis met docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Tijdens het proefstuderen ga je het thema wijkgerichte zorg verder verkennen. Je leert hoe je in een projectgroep een groep zorgvragers kunt ondersteunen in het langer thuis te laten wonen. Je inventariseert de wensen en behoeftes van een groep zorgvragers en ontdekt welke nieuwe ontwikkelingen er zijn in de gezondheidszorg op technologisch gebied. Op basis van deze gegevens ga je een plan maken om de technologische ontwikkelingen aan te laten sluiten op deze groep zorgvragers.

Let op: het proefstudeerprogramma van Zorg en Technologie is een reeks van drie lessen die alle drie gevolgd dienen te worden.