Kennismaken met Zorg en Technologie AD duaal en deeltijd

Maak zelf kennis met de Associate degree Zorg en Technologie (duaal en deeltijd)

Hulp nodig bij je (studie)keuze?
Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurlijk ook. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact met de opleiding

fhmg-stip@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met Joost

Joost is docent en begeleider en kent alle ins & outs van de opleiding. Hij kent de praktijk en heeft veel contact met de werkgevers van de studenten.

mail joost app met joost

Contact met Marianne

Marianne is docent en begeleider en vanaf het eerste uur betrokken bij de opleiding.

mail marianne app met marianne

Contact met de administratie

Met vragen over aanmelding en toelating kun je contact opnemen met de studentenadministratie. Als je je telefoonnummer achterlaat, bellen we ze snel mogelijk terug.

stuur een mail

Veel gestelde vragen

naar de Q&A

Joost neemt je mee

in een presentatie over de opleiding

Alles over voorlichting

Je wilt een Ad- of hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helemaal weet.

Folders en andere voorlichting

Bas van de Laar

Ik werk in het Elkerliek ziekenhuis als medisch technoloog. Zo
ben ik verantwoordelijk voor het veilig functioneren van
patiëntgebonden apparatuur. Een vak waar ik trots op ben. Ik
combineer techniek met de zorg en fungeer als aanspreekpunt
en vertrouwenspunt voor medisch personeel. Ik merk dat de
zorg worstelt met de verantwoordelijkheid rondom
zorgtechnologie; welke techniek past het beste bij welke
zorgvraag? En hoe laten we deze nieuwe zorgtechnologie zo
goed mogelijk landen in het zorgproces? Deze Ad leek mij goed
om deze vraagstukken in de toekomst beter te kunnen
beantwoorden. Omdat de meeste studenten ruime werkervaring
hebben, is de relatie met de docenten bijna collegiaal. We
werken of werkten bijna allemaal in de zorg. De projecten die
we doen staan dicht bij het werkveld, sommige hebben ook echt
bijgedragen in het verbeteren van het zorgproces op mijn werk.