Agenda Fontys Pro Educatie

Sfeerafbeelding Fontys
Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen? 

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys Pro Educatie organiseert met grote regelmaat evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen het vakgebied educatie.

Dank voor je bezoek @ NOT 2019!

Bekijk hier een korte terugblik en de foto's

  • 25 september

  Landelijk congres 'Samenwerking tussen docenten van de M&M-vakken'

  • 01 oktober

  Workshop: Iedereen kan leren schrijven

  Deze workshop gaat over schrijfvaardigheid en schrijfplezier in het basisonderwijs.

  • 02 oktober
  • Tilburg

  Fontys Wiskunde Event 2019: Ruimte voor Wiskunde

  • 14 november

  SWPBS Masterclass

  Positive Behavior Support (SWPBS) is een schoolbrede aanpak gericht op het creëren van een positief schoolklimaat, zodat het leren wordt bevorderd en gedragsproblemen worden voorkomen.

  • 15 november

  SWPBS Conferentie

  Positive Behavior Support (SWPBS) is een schoolbrede aanpak gericht op het creëren van een positief schoolklimaat, zodat het leren wordt bevorderd en gedragsproblemen worden voorkomen.

  • 27 november

  Thuistaal en onderwijs: een gouden combinatie?

  Op woensdag 27 november 2019 organiseert Fontys Sittard samen met de leerstoel Taalcultuur in Limburg (Universiteit Maastricht) en het Meertensinstituut, voor de vijfde keer op rij een interactieve middag rond meertaligheid.

  • 12 maart

  FLOS wiskundesymposium 2020

  Op donderdag 12 maart 2020 vindt het derde FLOS wiskundesymposium plaats. Fontys Lerarenopleiding Sittard nodigt je van harte uit om op deze dag de liefde voor het vak wiskunde met elkaar en de hogeschool te vieren. Het FLOS wiskundesymposium richt zich primair op startende en ervaren wiskundedocenten en wiskundedocenten in opleiding, zowel bachelor- als masterstudenten. Docenten van verwante vakgebieden zijn uiteraard ook meer dan welkom. Het doel is om deelnemers inhoudelijk en vakdidactisch bij te scholen en te verrijken.