Faciliteiten

Gebouwen

De hoofdlocaties van Fontys bevinden zich in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Sittard en Venlo. Een aantal opleidingen en cursussen wordt ook op andere locaties in het land gegeven, of zijn (deels) opgezet volgens het principe van e-learning.

Catering

Op alle locaties zijn goede cateringvoorzieningen. Op de Fontys campussen in Eindhoven, Tilburg en Venlo zijn ’s avonds warme maaltijden te verkrijgen.

Mediatheken

Als student van Fontys kun je op de meeste leslocaties terecht in de Mediatheken. Daarnaast heb je met je inloggegevens toegang tot zo’n 30 miljoen tijdschriftartikelen, 12 miljoen krantenartikelen, 180 duizend boeken (waarvan 5 duizend eBooks) en meer. Met de speciale Fontys zoekmachine biep.nu vind je snel wat je zoekt, ook vanuit je thuissituatie.

Publicatie databank

Verspreiden van kennis kan op veel manieren. De medewerkers van Fontys stellen via de Fontys Publicatiebank digitaal hun informatie beschikbaar. Op deze wijze kun je in je eigen tijd en tempo de gewenste kennis tot je nemen. Ook kun je via de e-mail contact opnemen met de auteur. Op deze wijze hoopt Fontys dat de publicatie niet het eindpunt van de kennisuitwisseling is, maar een beginpunt van een vruchtbare samenwerking. Een aantal hogescholen van Fontys werkt samen met uitgevers. Via hun ‘webshop’ zijn allerlei publicaties – veelal met korting – te bestellen.

Sfeerafbeelding Fontys