Post-hbo, cursussen en trainingen

Post-hbo opleidingen

De post-hbo opleidingen zijn te volgen als je in het bezit bent van een afgeronde bachelor-opleiding van het hbo of universiteit. 


Cursussen en trainingen

Om je te specialiseren en te verdiepen in bepaalde aspecten van jouw werkveld, is het mogelijk om te kiezen voor een specifieke cursus. Je volgt dan geen complete opleiding, maar kiest onderdelen die voor jou relevant zijn. De cursussen variëren in lengte, studiebelasting, lesplaats en kosten. Je ontvangt na afloop een certificaat.

Je wilt je kennis of vaardigheden binnen een vakgebied vergroten:

  • Onze trainingen en cursussen zijn praktijkgericht, jouw werksituatie staat centraal.
  • Het eindniveau is afhankelijk van de cursus; meestal ontvang je een certificaat.
  • De studiebelasting en studieduur zijn sterk afhankelijk van de cursus of training; eenmalig een aantal uur of een jaar lang tot 20 uur per week.
  • Specifieke kenmerken: nieuwe ontwikkelingen en flexibele arrangementen.

Toelating

Of je kunt starten met een cursus of training is afhankelijk van je vooropleiding en verworven competenties. Elke cursus of training stelt andere voorwaarden. Bekijk de informatie over de cursus of training en neem contact op met de betreffende contactpersoon.


Aanmelden

Aanmelden voor een post-hbo opleiding of een cursus of training doe je op de informatiepagina van de betreffende cursus of opleiding.