Advies op maat

Bedrijven en instellingen zijn vaak op zoek naar snelle oplossingen voor bepaalde problematieken. Fontys kan je daarin de helpende hand bieden. Vertel ons je ervaringen en wat je graag anders zou willen zien. Wij stemmen af op jouw vraag en behoeften en bieden je een advies of ondersteuning op maat. We gaan graag de dialoog met je aan en brengen samen je doelen dichterbij. Dat doen we door het inzetten van onze expertise met gedreven studenten, ervaren medewerkers, hoogwaardig onderzoek en aansluiting op de landelijke en regionale actualiteit.

Leven lang leren

De docenten, opleiders en adviseurs van Fontys kennen de praktijk. Zij kunnen een deskundige bijdrage leveren aan het proces van leven lang leren voor zowel organisaties als het individu. Om goed te kunnen samenwerken is een vertrouwensbasis een absolute voorwaarde. Wij staan garant voor een persoonlijke benadering en kwalitatief maatwerk. Daarom investeren we in persoonlijk contact en een langdurige klantrelatie. Bovendien kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide back-up en expertise van alle 29 instituten van Fontys en die van onze samenwerkingspartners.

Denk groter

‘Denk groter’ is de campagne waarmee Fontys zich in het beroepenveld presenteert. Fontys wil een omgeving zijn waar studenten, cursisten en medewerkers worden uitgedaagd en aangemoedigd om buiten de bekende kaders te treden en voor groei en ontwikkeling te kiezen. De instituten van Fontys bundelen hun kennis en zoeken actief naar de verbinding met de opleidingen. Hierdoor kunnen we een meerwaarde bieden die uniek is in onze regio.

Contact

Heb je behoefte aan een advies op maat en weet je niet precies waar je het beste binnen Fontys terecht kunt? De medewerkers van het Klantcontactcentrum zorgen snel voor de juiste klik. Telefoon 08850 80000, of maak gebruik van het reactieformulier.

Contact

Fontys Klantcontactcentrum
08850 80000

Of maak gebruik van het reactieformulier

Vrouw en man in toelatingsgesprek