Advies

Advies over een leven lang leren

Fontys helpt bedrijven en organisaties graag bij het oplossen van specifieke ontwikkelingsvraagstukken. Wij hebben veel expertise en deskundigheid in huis, waardoor wij adequaat in kunnen gaan op de wensen en behoeften vanuit bedrijven en instellingen. Een wisselwerking tussen een van onze opleidingen en de bedrijfspraktijk staat daarin centraal.

Vertel ons je ervaringen en wat je graag anders zou willen zien. Wij stemmen af op jouw vraag en behoeften en bieden je een advies of ondersteuning op maat. We gaan graag de dialoog met je aan en brengen samen je doelen dichterbij. Dat doen we door het inzetten van onze expertise met gedreven studenten, ervaren medewerkers, hoogwaardig onderzoek en aansluiting op de landelijke en regionale actualiteit.

De docenten, opleiders en adviseurs van Fontys kennen de praktijk. Zij kunnen een deskundige bijdrage leveren aan het proces van leven lang leren voor zowel organisaties als individuele medewerkers. Om goed te kunnen samenwerken, vinden wij een vertrouwensbasis een absolute voorwaarde. Daarom investeren we in persoonlijk contact en een langdurige klantrelatie.

Contact
Heb je behoefte aan een advies op maat? De medewerkers van ons Klantcontactcentrum zorgen snel voor de juiste klik. Bel 08850 80000, of maak gebruik van het reactieformulier.

Sfeerafbeelding Fontys

Contact

Reactieformulier
Klantcontactcentrum:

08850 80000
info@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven
+31 610176464