Cursus op maat

Sterke kennis en vaardigheden van alle medewerkers zijn onmisbaar voor een bedrijf of instelling. Dat vraagt van medewerkers een voortdurende ontwikkeling en het bijblijven in een bepaald vakgebied. Alleen dan kunnen zij van blijvende waarde zijn en kun je als bedrijf of organisatie ook blijven groeien. Het (bij)scholen van je medewerkers is een investering die loont. Fontys biedt op een groot aantal kennisgebieden cursussen, trainingen en (post-hbo) opleidingen aan die aangepast kunnen worden aan een specifieke situatie in het werkveld.

Cursus op maat

Wil je jouw medewerkers zich verder laten ontwikkelen? Bij Fontys kunnen medewerkers hun vakkennis verdiepen, specifieke vaardigheden leren, of zich voorbereiden op bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Onze cursussen en trainingen worden continu ontwikkeld en aangescherpt aan de eisen van alle dag. Tijdige (bij)scholing van jouw medewerkers is een stimulans voor de groei van jouw bedrijf of instelling.

Kwaliteit

De focus bij Fontys ligt voortdurend op hoge kwaliteit. Zowel studenten, cursisten, medewerkers als uiteraard het beroepenveld stellen hieraan eisen. Zij houden Fontys scherp en zorgen voor een voortdurende stroom aan vernieuwingen. Daarmee kan Fontys haar maatschappelijke opdracht waarmaken voor het ‘afleveren’ van goede professionals.

Welke mogelijkheden zijn er

Fontys biedt cursussen en trainingen aan op het gebied van:

 1. Communicatie
 2. Financieel
 3. Gezondheidszorg
 4. HRM
 5. ICT
 6. Kunst en cultuur
 7. Logistiek
 8. Management en Organisatie
 9. Marketing
 10. Ondernemerschap
 11. Onderwijs
 12. Recht
 13. Sport
 14. Talen
 15. Techniek
 16. Welzijn

Vind de juiste opleiding of cursus met de Opleidingen- en cursuszoeker.

  Sfeerafbeelding Fontys

  Contact

  Fontys Klantcontactcentrum: tel. 08850 80000
  Of maak gebruik van het reactieformulier

  Mensen kijken naar een presentatie