Opleidingen op maat

Kennis en vaardigheden van werknemers zijn bepalend voor de ontwikkeling van een bedrijf of instelling. Dat vraagt continue aandacht voor (bij)scholing en het optimaliseren van de werksituatie. Zowel in het bedrijfsleven als in andere sectoren wordt verwacht, dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bijblijven op hun vakgebied. Alleen dan kunnen zij van blijvende waarde zijn en kan een bedrijf of instelling blijven groeien.

Groei door aandacht

Het scholen van werknemers is een investering die de moeite waard is. Fontys biedt op een diversiteit van kennisgebieden (beroeps)opleidingen, cursussen, trainingen en workshops op maat aan. Bij de samenstelling van de programma’s wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met de wensen en behoeften van een bedrijf of instelling en haar medewerkers. Uitgangspunt daarbij is “Groei door aandacht en uitdaging”, waarmee Fontys deelnemers in elke fase van hun leven - van student tot jong professional tot ervaren professional - vanuit het perspectief van hun (individuele) loopbaan onderwijs en onderwijsarrangementen aanbiedt. Fontys beschouwt het als haar maatschappelijke rol om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de beroepsuitoefening in de regio. Dit niet alleen vanuit het perspectief van de markt zelf (behoefte) maar ook vanuit het perspectief van de professional die enthousiast en geïnspireerd deel moet kunnen nemen aan het onderwijs.

Waarom kiezen voor Fontys

In de professionele markt staat Fontys bekend vanwege:
• Regionaal kenniscentrum
• Duurzame relatie met partners in de regio
• Sterke verbinding onderwijs en onderzoek
• Centraal: persoonlijke en professionele ontwikkeling
• Voortdurend streven naar win-win situaties
• Laagdrempelig met vele mogelijkheden
• Didactische kwaliteit / praktijkgerichte docenten
• Vertaling theorie naar praktijk en omgekeerd

Maatwerk

In onze maatwerktrajecten stemmen wij de opleiding af op de specifieke situatie of problematiek van een bedrijf of instelling alsmede op het niveau van de deelnemende medewerkers. Een wisselwerking tussen de opleiding en de bedrijfspraktijk staat daarin centraal. De opleiding kan uitgevoerd worden op een van onze hogescholen of op een locatie van het bedrijf of instelling. Fontys biedt hbo- en post-hbo-opleidingen aan in voltijd, deeltijd en duaal op het gebied van:

 1. Communicatie
 2. Financieel
 3. Gezondheidszorg
 4. HRM
 5. ICT
 6. Kunst en cultuur
 7. Logistiek
 8. Management en Organisatie
 9. Marketing
 10. Ondernemerschap
 11. Onderwijs
 12. Recht
 13. Sport
 14. Talen
 15. Techniek
 16. Welzijn

Vind de juiste opleiding of cursus met de Opleidingen- en cursuszoeker.

  Contact

  Fontys klantcontactcentrum
  08850 80000
  Of maak gebruik van het reactieformulier

  Studenten tijdens de les