Purple Introductieweek

Purple Introductieweek

Start jij in september met je opleiding bij Fontys dan begin je met een supervette introductieweek: Purple.

De opleiding
Deze week is opgezet met verschillende onderdelen, je begint ‘klein’ op de decentrale opleidingsdagen. Hier ontmoet je je medestudenten, de leraren en de opleiding. Iedere opleiding doet zijn best om jou een zo warm mogelijk welkom te geven. Deze dagen zijn dus voor alle opleidingen anders.

Stadsdag
Daarna zal je de stad leren kennen tijdens de Stadsdag op woensdag (Eindhoven, Tilburg, Venlo). Op deze dag stelt de stad zichzelf voor, ontmoet je andere opleidingen, leer je wat de hotspots zijn, wat er te beleven valt en wordt je wegwijs gemaakt in de stad waar jij de komende jaren veel tijd gaat doorbrengen. Dit gebeurd aan de hand van allerlei leuke activiteiten en belevenissen.

Purple Festival
We sluiten de introductieweek af met een knaller! Namelijk met het Purple Festival. Hier komt de gehele Fontys community samen. De intro-kids uit alle steden komen samen naar het Purple Festival en genieten de hele dag van leuke artiesten en activiteiten verspreidt over de verschillende podia. Er is hier voor elk wat wils.

Hieronder zie je een globale weekplanning voor Purple.

Meer informatie over het programma vind je op Goede Start.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys