Back to School

Het Alumni-netwerk Fontys Sporthogeschool organiseert op woensdag 7 oktober haar eerste themabijeenkomst ‘Back to School’. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

De aftrap wordt verzorgd door onze inspirerende lector Steven Vos. Gevolgd door themagerichte workshops, gerelateerd aan de diverse afstudeerrichtingen van Fontys Sporthogeschool. Hiermee biedt het alumni-netwerk jou als sport- en beweegprofessional;

1.een update van jouw kennis over sport en bewegen plus;
2.een upgrade van vaardigheden, direct toepasbaar in de praktijk

Ga terug in de tijd door weer les te krijgen van één van onze inspirerende docenten. Samen met die docent kijk je vooruit naar de toekomst. We willen onze inzichten en de meest recente ontwikkelingen delen op het terrein van duurzaam en verantwoord sporten en bewegen. Datzelfde vragen we van jou. Jouw kennis en ervaring zijn immers ook goud waard. Daarnaast is deze bijeenkomst dé plek om als alumni elkaar te ontmoeten.

Kick-off

Speciaal voor deze kick-off neemt het alumni-netwerk de kosten voor het inhoudelijke programma voor haar rekening.

Graag willen we met jou, als alumnus, van te voren samen aan tafel. We nodigen je daarvoor van harte uit. Indien je wil deelnemen aan het gezamenlijk diner, vragen wij je een kleine bijdrage van € 4,50.