2016 - Back to School

Back to School

Het Alumninetwerk Fontys Sporthogeschool organiseert op donderdag 13 oktober haar tweede themabijeenkomst ‘Back to School’ waarin het thema ‘Sport en Technologie’ centraal staat. Deze bijeenkomst vindt plaats op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

In de Brainport-regio Eindhoven, het gebied met de hoogste patentdichtheid per hoofd van de bevolking, worden de producten van morgen ontwikkeld en staan innovaties centraal. Juist in dit gebied delen we met alumni de meest recente inzichten en ontwikkelingen op het gebied van technologie, in relatie tot duurzaam en verantwoord sporten en bewegen.

We maken het graag zo makkelijk mogelijk om bij Back to School aanwezig te zijn. Voorafgaand serveren we dan ook een gratis warme maaltijd. We nodigen je daarvoor van harte uit. Wel even aanmelden.

Programma Back to School

Meer informatie over programma/workshops

18.00 - 19.15 BAR Aan tafel –maaltijd (optioneel)
18.30 - 19.00 BAR Ontvangst alumni (die niet deelnemen aan diner)