Nieuwsbrieven

Je ontvangt als alumnus in de aanloop naar deze eerste themabijeenkomst, met enige regelmaat een nieuwsbrief. Op die manier blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Indien je de online nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kun je dit onderaan de nieuwsbrief aangeven.

Mochten wij niet over je actuele e-mailgegevens beschikken, maar wil je toch op de hoogte gehouden worden van deze themabijeenkomst en andere activiteiten die dit alumni-netwerk aanbiedt? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief via alumni-sporthogeschool@fontys.nl o.v.v. aanmelden nieuwsbrief activiteiten alumni-netwerk

Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Als je je hebt ingeschreven voor deze thema-bijeenkomst, word je automatisch opgenomen in de verzendlijst.

Tijdlijn nieuwsbrieven

Alle nieuwsbrieven zijn hieronder terug te lezen: