Partners

 • Gemeente Eindhoven

  Sportformule Eindhoven

  Sportformule Eindhoven is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van het stimuleren van sport & bewegen. We ondersteunen basis- en speciaal onderwijs en sportverenigingen . Sportformule biedt ze kwalitatief hoogstaande kennis, advies en uitvoering. Als de verbindende schakel tussen school, de sportvereniging en de buurt willen we alle Eindhovenaren in beweging brengen. Sportformule is daarbij het centrale punt en vraagloket in Eindhoven voor wat betreft sportstimulering in de breedste zin van het woord.

  Het is prettig werken met Sportformule. Wie bij ons aanklopt kan rekenen op kwaliteit en specialisten. We beschikken over betrokken, gedreven en bevlogen medewerkers met veel kennis en ervaring. Zowel als het gaat om advisering als uitvoering binnen sport & bewegen. Sportformule weet wat er leeft, wat de behoeften en mogelijkheden zijn en is in staat partijen bij elkaar te brengen en de juiste in- en externe experts erbij te betrekken. Ons doel is de sportparticipatie te vergroten en daarmee de sociale en maatschappelijke opbrengsten te verhogen van sportverenigingen en –accommodaties.

  Contact Sportformule

  Website www.sportformule.nl
  Contactpersoon Marianne Uytdehage (040-2388874
  E-mail m.uytdehage@eindhoven.nl
  Sportformule Eindhoven logo
 • Gemeente Tilburg

  Over Sportbedrijf Tilburg

  Sportbedrijf Tilburg is één van de twintig afdelingen van de gemeente Tilburg. Sportbedrijf Tilburg beheert & exploiteert de sportvoorzieningen van de stad. De verschillende accommodaties van Sportbedrijf Tilburg zijn zeven dagen in de week open van 07.00u tot 22.00u. De ruim 300 medewerkers werken vanuit drie gebieden met elk een groot aantal accommodaties en locaties. Sportbedrijf Tilburg heeft de ambitie om te groeien naar een organisatie met een flexibele inzet van medewerkers in de drie verschillende gebieden op de accommodaties en locaties. Sportbedrijf Tilburg bestaat uit vijf afdelingen:

  Drie afdelingen die verantwoordelijk zijn voor exploitatie en beheer van de binnen- en buitensport in hun gebied. Elke afdeling heeft zijn eigen gebied; Reeshof: Tilburg West, Driebucht: Tilburg Noord, Stappegoor: Tilburg Zuid.

  Eén afdeling Sportstimulering, bestaande uit drie teams;
  Deze afdeling is er om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen en te houden.

  1. Beweegteam combinatiefunctionarissen basisonderwijs. 22 vakdocenten gym die op 34 basisscholen de binnen en buitenschoolse beweeg en gezondheidsactiviteiten uitvoeren, coördineren en organiseren.
  2. Team Buurtsport. 10 Buurtsporter die sport activiteiten voor en door jongeren organiseren.
  3. Beweegteam combinatiefunctionarissen verenigingen, projectmedewerkers en sportconsulenten. 7 medewerkers Beweegteam Verenigingen die vanuit de (bestuurlijke) hulpvraag de vereniging ondersteunen. o 3 sportconsulenten en 3 projectmedewerkers voor: Competitie Buiten Bedrijf, Meer Bewegen voor Ouderen, Senioren, Ongebonden Sport & Aangepaste Sporten.

  Eén afdeling Ondersteuning en Ontwikkeling, bestaande uit;
  Vakspecialisten (o.a. verhuur accommodaties, centrale personeelsplanning, Kwaliteit Arbeid & Milieu (KAM), Leerbedrijf, zwemspecialist, administratieve ondersteuning, marketing) die zorgen voor een eenduidige en uniforme werkwijze en de vier bovengenoemde afdelingen administratief en met hun specialistische kennis ondersteunen.

  Sportbedrijf Tilburg

  Website www.sportintilburg.nl
  Contactpersoon Jacob van Hoek – 06 10694396
  E-mail stage.sportbedrijf@tilburg.nl
  Facebook facebook.com/sportintilburg
  Twitter @sportintilburg
  Sfeerafbeelding Fontys
 • Gemeente Helmond

  Gemeente Helmond

  Jibb organiseert in heel Helmond zo veel mogelijk sport- en beweegactiviteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
  De sportprofessionals van Jibb laten mensen zelf ervaren dat sporten en bewegen leuk is. Op deze manier proberen zij zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen én te houden.

  Dit doen zij niet alleen! Jibb werkt samen met alle scholen in Helmond (basis onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en beroepsonderwijs) en om zoveel mogelijk mensen te bereiken en ons aanbod af te stemmen op persoonlijke wensen werkt Jibb ook samen met ruim 70 sportaanbieders, welzijnsorganisaties, wijkverenigingen, BSO organisaties en de gemeente Helmond.
  Jibb biedt de activiteiten aan op een locatie in de buurt (scholen, sportparken, sportzalen, trapveldjes, pleintjes, bossen en andere natuurlijke omgevingen).

  Voor meer info kijk op www.jibbhelmond.nl of volg ons op facebook.com/jibbhelmond, twitter@jibbhelmond, instagram.com/jibbhelmond of

  Gemeente Helmond - Jibb

  Website www.jibbhelmond.nl
  Contactpersoon Nicole van der Weerden
  E-mail nicolevanderweerden@jibbhelmond.nl
  Facebook facebook.com/jibbhelmond
  You Tube youtube.com/jibbhelmond
  Twitter @jibbhelmond
  Instragram instagram.com/jibbhelmond
  Sfeerafbeelding Fontys
 • Gemeente Breda

  Breda Actief

  Breda Actief wil dat iedereen in Breda lekker in z’n vel zit!
  Op het gebied van vrijwilligerswerk, sport en bewegen, zijn wij er voor iedereen in gemeente Breda. Of het nu gaat over het vinden van leuke en leerzame vrijwilligersvacatures of het werven van vrijwilligers, het daadwerkelijk sporten voor jong en oud of bijvoorbeeld advies over aangepast sporten… Voor al deze onderwerpen en meer kun je gratis bij ons terecht.

  Sport en bewegen

  Breda Actief biedt voor verschillende doelgroepen een beweegaanbod. Voor ouderen en kinderen, maar ook voor mensen met een beperking. Rolstoeltennis, een cursus ‘Nordic Walking’ en aquasport zijn enkele voorbeelden. Inmiddels hebben ook duizenden kinderen meegedaan aan projecten zoals ‘Special Heroes’, ‘Sportintroductie’, ‘X-Kids’ en ‘Sporten in de wijk’. Daarnaast werkt een groot aantal basisscholen in het reguliere en speciale onderwijs samen met de sportcoaches van Breda Actief.

  Vrijwilligerswerk

  In Breda zijn duizenden vrijwilligers actief. Dat doen ze omdat ze het leuk vinden, zich betrokken voelen, om mensen te ontmoeten en omdat ze iets willen betekenen voor anderen. Breda Actief ondersteunt al deze mensen in zowel georganiseerd als ongeorganiseerd verband en wil nog meer inwoners betrekken bij het vrijwilligerswerk in Breda zodat we straks de 'vrijwilligste stad' van Nederland worden.

  Impressie Breda Actief

  Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

  Breda Actief

  Website www.breda-actief.nl/sport-en-bewegen/
  Contactpersoon Mevrouw J. Kuipers (076 - 52 33 555)
  E-mail j.kuipers@breda-actief.nl
  E-mail algemeen info@breda-actief.nl
  Sfeerafbeelding Fontys
 • Gemeente 's-Hertogenbosch

  Over Gemeente 's Hertogenbosch

  Gemeente ’s-Hertogenbosch daagt mensen uit om mee te doen met ’S-PORT, ieder op zijn eigen niveau met zijn eigen talenten. Door zelf te sporten of bij te dragen aan de sport in de stad ontmoet je anderen! Er is ruimte voor sporters, sportaanbieders, supporters en organisaties om creativiteit en energie te brengen en te halen.

  ‘S-PORT Stimuleert het bewegen en geeft kinderen de ruimte en mogelijkheden om een gezonde en actieve leefstijl te ontwikkelen. In de Nationale Sportweek wil ’s-Hertogenbosch dit nog eens extra onder de aandacht brengen, want sporten is niet alleen gezond, het is ook nog eens heel leuk!

  Contact 's Hertogenbosch

  Website www.S-PORT.nl
  Contactpersoon Peter Kool
  E-mail p.kools@hertogenbosch.nl
  Sfeerafbeelding Fontys