Partners

 • Mulier Instituut

  Het Mulier Instituut is een onafhankelijke en landelijk opererende stichting, die werkt zonder winstoogmerk. Het doel van het Mulier Instituut is de bevordering van de sociaal-wetenschappelijke kennisontwikkeling en beleidseffectiviteit op het terrein van sport.

  Contact Mulier instituut

  Website www.mulierinstituut.nl
  Contactpersoon Koen Breedveld: 030-7210220
  E-mail k.breedveld@mulierinstituut.nl
 • NPZ-NRZ

  Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland. De kernactiviteiten bestaan onder andere uit de uitgifte van de Nationale Zwemdiploma's, de kwaliteitsbewaking van het diplomazwemmen, het bevorderen van zwembadbezoek, het initiëren, ontwikkelen en coördineren van regulier en cursorisch onderwijs en het ontwikkelen, verzamelen en verspreiden van kennis op het gebied van exploitatie.

  Daarnaast verzorgt het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ het beheer van het Keurmerk Veilig & Schoon in opdracht van Stichting Zwembadkeur.

  Contact NPZ-NRZ

  E-mail info@npz-nrz.nl
  Website www.npz-nrz.nl/
  Contactpersoon Thamar Henneken: 0318 83 02 50
 • Gemeente Eindhoven

  Eindhoven heeft een hoogwaardige infrastructuur voor sport en bewegen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Door de regie - grotendeels - in eigen hand te houden stuurt de gemeente Eindhoven de ontwikkeling van de sportinfrastructuur. Eindhoven wordt landelijk gezien als trendsetter op dit gebied. Bewegen en sport als geheel is een aansprekende proeftuin voor nieuwe technologie.

  In Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, bij de trainingsvelden van PSV op de Herdgang en bij Sportcomplex Eindhoven Noord worden zogenaamde field labs geïnstalleerd. Deze field labs verzamelen en analyseren met behulp van de nieuwste technologieën informatie over top- en breedtesporters.

  Het doel hiervan is de prestaties van de sporters te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen; activiteiten die perfect passen binnen het profiel van Eindhoven als Brainport.

  Contact Gemeente Eindhoven

  E-mail algemeen info@expertisecentrumzwemonderwijs.nl
  E-mail contactpersoon p.adelaars@eindhoven.nl
 • Innosportlab de Tongelreep

  In InnoSportLab De Tongelreep worden niet alleen nieuwe generaties zwemmers onder optimale omstandigheden voorbereid op een topsporttoekomst; ook de zwemmers uit de breedtesport kunnen er hun technieken laten analyseren en verbeteren. Dit zwembad van de toekomst sluit naadloos aan bij de ambities van Eindhoven als stad van technologie en sport.

  Contact InnoSportLab

  E-mail info@expertisecentrumzwemonderwijs.nl
  Website http://www.innosport.nl/over-ons/partners/innosportlab-de-tongelreep
  Contactpersoon Roald van der Vliet: +31 (0)64 532 2662
 • Fontys Sporthogeschool

  Maak kennis met Fontys Sporthogeschool, gevestigd in één van Nederlands grootste sportconcentratiegebieden; Genneper Parken in Eindhoven. Bij Sporthogeschool heb je de mogelijkheid om voltijd bacheloropleidingen te volgen op het gebied van Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) en Sportkunde. Daarnaast biedt Sporthogeschool de Deeltijd Master of Sports aan.

  Contact Fontys Sporthogeschool

  Contactpersoon Vincent Verdoorn: 08850 73831
  E-mail v.verdoorn@fontys.nl
  Website www.fontys.nl/sporthogeschool