Energy Lab nieuwe partner binnen project InspiRun

Fontys Sporthogeschool en 2M Engineering gaan InspiRun verder door ontwikkelen in samenwerking met Energy Lab. De komende periode gaan deze partners verkennen op welke manier de ontwikkelde conceptversie van deze hardloopapplicatie geïmplementeerd kan worden in de hardloopmarkt.

Binnen deze samenwerking zullen Fontys Sporthogeschool en 2M Engineering een derde testfase starten en zal door de drie partners onder meer gezocht worden naar financiering voor de doorontwikkeling van het InspiRun-concept. Voor de data-analyse zal tevens een beroep gedaan worden op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

Energy Lab is een full-service sport- en gezondheidspromotiecentrum dat inzichten en advies geeft op zowel het vlak van gezonde levensstijl als het optimaliseren van prestaties. Energy Lab is onder meer ontwikkelaar van de populaire “Hardlopen met Evy”-app, de opvolger van de populaire start2run hardloop podcast met Evy Gruyaert, met in totaal reeds meer dan 700.000 downloaders. Energy Lab is onderdeel van Golazo Sports, een bekend sportmarketingbedrijf en organisator van verschillende sportevenementen in Nederland en België̈.

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Sporthogeschool, 2M Engineering en Energy Lab geloven in deze samenwerking en het benutten van elkaars complementariteit. Deze samenwerking sluit tevens mooi aan bij het partnership van Fontys Sporthogeschool met Golazo SX o.a. rondom de DDL Marathon Eindhoven.