Pleisure-world

Over Pleisureworld.nl

Pleisureworld.nl is opgericht in 2002. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het meest bezochte communicatieplatform voor ondernemers in de markt van leisure, recreatie, sport en toerisme.

Via onze site brengen wij nieuws uit de branches leisure, recreatie, sport en toerisme, een uitgebreid kenniscentrum, informatie over opleidingen en workshops, informatie over evenementen, praktische ondernemers-informatie, marketing-tools, trends en communicatie,- en marketingdiensten. Daarnaast organiseren wij congressen, lezingen, netwerkbijeenkomsten en studiereizen.

Pleisureworld is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een spraakmakend en toonaangevend platform voor ondernemers in recreatie, vrije tijd en toerisme. Met de reputatie van openheid, eerlijkheid en aanpakken versterkt het de innovatiekracht van ondernemers door het delen van kennis en het opzetten van ondernemende netwerken.

Pleisureworld zet zich in als uitstekende gastheer bij beurzen, evenementen en studiereizen en levert een effectieve bijdrage aan het ondernemerschap van de klanten door toegang tot kennis, onderzoek en trends te geven via websites, vakbladen, opleidingen en met voorbeeldige inzet van verschillende social media.

Contact

Website: www.pleisureworld.nl
Mail: info@pleisureworld.nl
Sfeerafbeelding Fontys