Waarde creëren tussen scholen, leerlingen en een skireisorganisatie

Werkplek en onderzoek

‘Ik loop stage bij Manders Travel, een organisatie die voornamelijk wintersportreizen aanbiedt aan scholen. Daarnaast hebben ze ook schoolreizen met verschillende intenties. Zo zijn ze op zoek naar het initiatief van leerlingen. De leerlingen mogen, tot een bepaalde hoogte, zelf bepalen waar ze naartoe gaan met een schoolreis. Zo mogen ze ook kiezen wat ze daar gaan doen.
Manders Travel is voor mij een mooie organisatie, omdat ik het leuk vind om met groepen te werken. Daarom is mijn onderzoek ook gericht op de meningen van deze groepen. Ik ga namelijk onderzoeken wat een bepaalde waarde is van een product of dienst die Manders Travel aanbiedt op de wintersportreizen bij de scholen. Zowel de docenten als de leerlingen hebben een belangrijke rol in dit onderzoek, omdat het voor Manders Travel belangrijk is om te weten wat de school én de leerlingen willen. Door dit onderzoek te doen kan Manders Travel zich nog beter richten om een programma te maken dat perfect aansluit bij de wensen van de scholen en haar leerlingen. Door dit te doen kan Manders Travel zich verder onderscheiden van de concurrenten en staat zo sterker in de markt.’

Iedere drie weken stelt een andere student zich voor en vertelt kort over zijn of haar werkplek en onderzoek. Tot over drie weken!

Judith Brouwers en Ted Toussaint