Bewegen op muziek.

Onze 10 studenten van het PAC Vitalis Wissehaege hebben wederom een succesvolle activiteit in het atrium georganiseerd. Het thema van deze activiteit was bewegen op muziek. De studenten hebben swingende rock & roll nummers gecombineerd met Nederlandstalige muziek.
Op het nummer ‘van voor naar achter van links naar rechts’ deinden de deelnemers mee op de muziek. De hit ‘kom van dat dak af’ zorgde voor actie en voor enthousiast zingende deelnemers. Op ‘ Let’s twist again swingde de hele zaal mee. Hoewel de activiteit was ingericht als zittend dansen/ zittend bewegen op muziek, waren er ook enkele deelnemers bij die spontaan uit de stoel kwamen bij hun favoriete nummers.

Reacties op de activiteit

‘Fantastisch’, ‘leuk’, ‘wat een leuke muziek’ zijn enkele voorbeelden van reacties van de deelnemers. Ook de zorg reageerde positief met name over de sfeer waren zij zeer te spreken en de tip om dit een vast onderdeel te maken is binnen. De sfeer was dan ook gezellig en vrolijk door de gekozen nummers. De deelnemers konden meedoen op eigen niveau. Al met al is ook deze tweede activiteit in het atrium een groot succes geweest. Nu ruim een week later wordt er nog steeds uitgebreid over gesproken in de gangen van Vitalis.
Op naar de volgende activiteit.