Basisvoorzieningen: Collectie

Sfeerafbeelding Fontys

De collectie beslaat een bangrijk deel van de mediatheek. Deze is afgestemd op onderwijs- en onderzoeksvragen van de opleidingen op Campus Stappegoor. Je vindt er daarom niet alleen titels op jouw vakgebied maar ook op andere gebieden. Naast verplichte en aanbevolen literatuur tref je er ook een uitgebreide achtergrondcollectie aan. En niet alleen fysiek maar natuurlijk ook steeds meer digitaal. Deze collectie stellen we samen en houden we up-to-date in overleg met de opleidingen.

Hou onze aanwinsten in de gaten, mis je iets of heb je een tip, doe dan een bestelsuggestie.

Sfeerafbeelding Fontys

Fysieke collectie

De volgende fysieke middelen kun je inzetten ter ondersteuning van je studie, stage of werk: boeken; tijdschriften; kranten; AV-middelen; spelmaterialen; didactische poppen; robots; muziekinstrumenten.Je vindt ze allemaal via Fontys Finder of loop binnen en snuffel tussen de kasten.

En wil je terug in de tijd dan hebben we ook nog een mooie antiquarische collectie.

Sfeerafbeelding Fontys

Digitale collectie

Naast de fysieke collectie biedt de mediatheek ook toegang tot allerlei digitale bronnen zoals databanken, ebooks en digitale tijdschriften.

Met je Fontys-account kun je een groot gedeelte van deze collectie thuis raadplegen. Je komt via de opleidingspagina's het snelst bij voor jou relevante digitale informatiebronnen.

Onder Toegang e-books leggen we uit hoe je heel gericht een titel kunt zoeken in de e-bookcollectie.

Sfeerafbeelding Fontys

Vragen & tips

Heb je vragen over de collectie of heb je een bestelsuggestie, neem dan contact met ons op.