.
.
Sfeerafbeelding Fontys

Heb je te maken met bijzondere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op je studie? Dan ben je van harte welkom bij Fontys! Wij helpen je binnen Fontys op vele manieren om je studie succesvol te doorlopen.

Wat bieden wij je op de voorlichtingsavond op 12 februari 2020?

Studeren is niet voor iedereen vanzelfsprekend en kost voor sommige studenten meer energie en/of moeite dan voor anderen. Deze avond krijg je door middel van workshops en een lezing een goed beeld van de mogelijkheden die we bieden om studeren voor jou mogelijk te kunnen maken. Onder bijzondere omstandigheden verstaan we onder andere een functiebeperking (autisme, AD(H)D), maar ook een psychische, zintuiglijke, auditieve of lichamelijke beperking. Verder kun je denken aan studenten die in transitie zijn of wanneer je je studie gaat combineren met bijvoorbeeld mantelzorg.

Door middel van diverse workshops geven we je een beeld van de diverse mogelijkheden die Fontys je kan bieden wanneer je studeert met bijzondere omstandigheden. Ook is er een informatiemarkt waar verschillende organisaties aanwezig zijn die jou graag van informatie voorzien.

Wat is het verschil met een open dag?

Deze avond geeft geen informatie over de diverse opleidingen, maar is echt gericht om je inzicht te geven over de mogelijkheden die we bieden wanneer je gaat studeren met bijzondere omstandigheden. 

De avond is al voorbij, en nu?

Mocht je niet bij de voorlichtingsavond aanwezig kunnen zijn, hebben we alle interessante informatie nog even voor je op een rijtje gezet. Rechts vind je de terugblik met daarin de belangrijkste presentaties. Meer weten over de mogelijkheden of persoonlijk advies? Neem contact op met een van onze studentendecanen.

Workshops

De volgende workshops zijn tijdens de voorlichtingsavond aangeboden, de presentaties terugkijken kan hier.