Begeleidingsmogelijkheden binnen domein Economie

Binnen de Fontys Hogeschool Economie en Communicatie zijn er studentbegeleiders aanwezig die je extra ondersteuning kunnen bieden. Het kan zijn dat je tijdens je studie met situaties te maken krijgt die van invloed zijn op je studieresultaten. Bijvoorbeeld dat je hard studeert, maar de gewenste resultaten achterblijven, doordat je niet goed in je vel zit of er familieomstandigheden spelen die je studie beïnvloeden. Of dat je problemen ervaart met het plannen en organiseren van je studie in combinatie met je privéleven. Het kan zijn dat je wat extra hulp kunt gebruiken bij studeren, indien je te maken hebt met ADHD, autisme of een andere beperking of ziekte. Voor het bespreken van deze persoonlijke omstandigheden, kun je terecht bij de een van de studentbegeleiders. Die bespreekt met jou je situatie en zoekt samen met jou op praktische coachende wijze naar mogelijkheden en handvatten om (verdere) studievertraging en studie-uitval te voorkomen.

Door: Ilja Posthumus, Mariëtte Zwarts en Jacqueline van Elderen