Vrijstelling van collegegeld bij een tweede inschrijving

Als je in een studiejaar naast Fontys aan een andere onderwijsinstelling een opleiding wilt volgen en je komt bij beide opleidingen in aanmerking voor wettelijk collegegeld, hoef je maar één keer collegegeld te betalen. Vraag vóór aanvang van je opleiding een Bewijs Betaald Collegegeld aan via het secretariaat van je opleiding. Lever dat bewijs vervolgens in bij de andere onderwijsinstelling. 

Heb je je aangemeld voor een minor bij Fontys of volg je al een opleiding bij een andere onderwijsinstelling en wil je een tweede inschrijving bij Fontys? Stuur dan voor aanvang van je opleiding een origineel Bewijs Betaald Collegegeld van de onderwijsinstelling waar je wettelijk collegegeld betaalt naar Dienst Studentenvoorzieningen t.a.v. Studentenadministratie 
Antwoordnummer 10069
5600 VB Eindhoven. 

Op de hierboven genoemde regeling geldt een uitzondering: als je meerdere inschrijvingen voor een opleiding (in de sectoren Lerarenopleidingen of Gezondheidszorg) hebt en nog niet eerder een L/G-graad hebt behaald, kom je als je voldoet aan de overige vereisten in aanmerking voor wettelijk collegegeld. Je moet dan wel voor iedere inschrijving wettelijk collegegeld betalen. Voor meer specifieke informatie over meerdere inschrijvingen tegelijkertijd in een studiejaar zie de Regeling Inschrijfvoorwaarden.