Workshop studie switch

Ben je dit studiejaar gestart en is de opleiding niet wat je had verwacht en wil je switchen naar een andere opleiding? Weet je niet in welke richting je het nu moet zoeken en wil je de alternatieven onderzoeken? Neem dan (gratis) deel aan de Workshop studie switch!

Je gaat in een groep van 10 deelnemers flink met jezelf aan de slag en ga je ontdekken welke studie nu écht bij je past. Door middel van de workshop zijn de stappen duidelijk die nodig zijn om tot een passende studiekeuze te komen.

Programma - Dag 1

Door je eigenschappen, talenten, interesses en wensen in kaart te brengen, ben je in staat om passende opleidingen op een rij te zetten. Je gaat aan de slag met vragen als:
•Wie ben ik?
•Wat zijn mijn persoonlijke eigenschappen en talenten?
•Wat wil ik? Wat zijn mijn interesses?
•Waar ben ik goed in?
•Waarin wil ik me ontwikkelen?

Programma - Dag 2

Met de zelfkennis die je hebt opgedaan onderzoek je nu:
- de keuzemogelijkheden je hebt en welke opleidingen je interessant lijken;
- en maak je een concreet stappenplan voor verdere verdieping van een opleidingsrichting en beroep. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om over te stappen naar het mbo of naar een andere hbo- of wo-instelling.

Aan het eind van de workshop heb je duidelijk hoe je verder kunt. Het wil dus niet zeggen dat je een definitieve keuze hebt gemaakt, maar je weet wel wat er eventueel nog nodig is om tot een keuze te komen.

De workshop gaat door bij voldoende belangstelling. Zijn er onvoldoende aanmeldingen, dan nemen we contact met je op voor een alternatief.

Neem bij vragen contact op met het telefoonnummer 0885082222 of mail naar istudent@fontys.nl

Vol?

Zit de workshop vol, maar wil je toch geholpen worden? Neem dan contact op met tel. 08850 82222 of mail naar istudent@fontys.nl voor een gesprek met een studiekeuzeadviseur.