Bedrijfskundig

Als je kiest voor een bedrijfskundige opleiding, kies je voor een brede opleiding waarin je leert bedrijfsprocessen te bedenken en te verbeteren. Dit kan in diverse organisaties, van profit organisaties tot overheid, van productie- en  technische bedrijven tot dienstverlenende bedrijven in het binnen- en buitenland. De locaties waar de opleidingen worden aangeboden zijn sterk verankerd in de omgeving, zoals Eindhoven in de Brainport regio en Venlo in de Food & Flower regio.

Is bedrijfskundig iets voor jou?

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Als bedrijfskundige ben je in staat om vanuit verschillende invalshoeken aan de slag te gaan met organisatievraagstukken, bedrijfsprocessen, veranderingsprocessen en crisissituaties. Je moet affiniteit hebben met economie, organisatie, omgang met mensen en - voor sommige opleidingen - met techniek.

Welke opleiding je ook kiest binnen het domein ‘Bedrijfskundig’; het zijn allemaal brede opleidingen. Ben jij een duizendpoot met interesse in economie, (internationale) marketing of techniek in uiteenlopende branches? Dan zijn de brede opleidingen binnen het domein ‘Bedrijfskundig’ een echte aanrader!

Word de nieuwe held in het bedrijfsleven!

Bij Fontys kun je vijf opleidingen volgen in de richting van bedrijfskunde. Het zijn allemaal brede opleidingen, met ieder een eigen nadruk op het vakgebied Bedrijfskundig. We onderscheiden hierin vijf thema’s: Mensen, Techniek, Organisaties, Internationaal en Vastgoed.

Welke opleiding past het beste bij jou? Doe de test!

Vragen over studiekeuze?

Neem contact op met een studie- en beroepskeuzeadviseur.
T: 08850 82222
E: studentenloopbaancentrum